Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Onze webshop is 24/7 geopend!
Online bestellingen plaatsen is geen probleem. Wij blijven de bestellingen bij je thuis bezorgen. Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen of pinnen aan de deur is helaas niet mogelijk. 

Onze winkels zijn weer geopend!
Al onze filialen zijn weer open! Ben jij op zoek naar jouw droomkeuken? Kom langs in een van onze showrooms. Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken. We mogen niet  teveel bezoekers tegelijkertijd ontvangen. Hier vind je onze afspraakpagina waar je een datum en voorkeurstijd kunt aangeven. Onze adviseurs nemen z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bevestigen. 

Schaarste en leveringsproblemen
Wellicht heb je het in het nieuws al voorbij zien komen, maar diverse grondstoffen (o.a. hout) worden steeds schaarser en hierdoor stijgen de prijzen. Ook is er een tekort aan computerchips. Onze leveranciers (van keukens en apparatuur) hebben hier helaas ook mee te maken. Verder is de Europese vraag enorm gegroeid terwijl de productiecapaciteit door de coronamaatregelen en tekorten van grondstoffen is gedaald.

Ons advies: heb je binnenkort apparatuur of een keuken nodig? Bestel snel om leverproblemen en prijsverhogingen te voorkomen. Wij gaan onze uiterste best doen om de bestelling snel en voor de beste prijs bij jou te bezorgen! Voor advies en vragen staat ons verkoopteam online voor je klaar. 

Informatie over jouw nieuwe keuken
Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of contact opnemen met het filiaal.
 
Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid.
 
Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

 

LANCELLOTTI Contact

Ontdek Lancellotti

De geschiedenis van Lancellotti is in 1922 begonnen in de Italiaanse Carpi waar Angelo Po de productie van kookapparatuur voor bedrijven en restaurants start. 13 jaar later wordt het eerste brede gasfornuis geïntroduceerd.

Na vele jaren produceren wordt Auro po, ingenieur en kleinzoon opgenomen in het management team van de fabriek Angelo Po. Na 15 jaar besluit hij in 1999 een eigen fabriek op te starten, ook in Carpi. Het begin van Steel.

Auro Po gebruik zijn en kennis over professionele apparatuur en de passie voor staalverwerking om vrijstaande fornuizen te produceren met professionele techniek voor de kook-liefhebber onder de naam Steel.  Steel is een echte familie onderneming en ondertussen verkrijgbaar van Europa tot Australië.

 
Logo Lancellotti

Ontstaan van Lancellotti

Na vele succesvolle jaren neemt de Steel familie het besluit om de Italiaanse passie voor eten en vormgeving de verenigen met de familietraditie en vakmanschap onder een nieuw merk: Lancellotti. Dit nieuwe merk staat voor design, duurzaamheid en professionele techniek. Robuustheid, hoge kwaliteit en technische raffinement zijn dan ook vanzelfsprekend voor de Lancellotti lijn.

Het assortiment van Lancellotti bestaat uit gas-elektrofornuizen, inductie fornuizen, schouw-afzuigkappen en koelkasten in twee bijzondere series: Adagio en Maestro, verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kleuren.

Ontstaan van Lancellotti
Adagio Serie

Adagio Serie

De Lancellotti Adagio-serie bestaat uit fornuizen van 90 en 100 cm breed. Ze zijn verkrijgbaar in roestvrij staal, antraciet en vier matte kleuren. Om een echte Eye catcher in je keuken je kunnen creëren zijn er bijpassende Adagio 100 schouw-afzuigkappen. Voor deze afzuigkappen is een duurzaam filtersysteem beschikbaar als extra toebehoor. Hier is geen afvoer of vervanging voor nodig.

 
Ronde elektronische klok

Ronde elektronische klok

Automatische in en uitschakeling van de oven (s) – kookwekker.

Details

Details

Handgreep Adagio – de zijwanden zijn 78 cm hoog, in design prima passend bij de meeste keuken-meubelen.

Gietijzeren pannendragers

Gietijzeren pannendragers

Stoere gietijzeren pannendragers voorzien van rubbervoetjes – geen krassen.

Metalen design poten

Metalen design poten

Massief roestvrijstalen sierringen om beide voorpoten – de poten zijn van 10 tot 15 cm verstelbaar.

Maestro Serie

Naast de Adagio-serie beschikt Lancellotti over de Maestro-serie. Deze bestaat uit 90, 100 en 120 cm brede fornuizen, gasbranders in duurzaam messing uitgevoerd en of 90 of 100 cm inductie kookplaat. De bijzondere Combi-Steam oven, een royale roestvrijstalen multifunctionele oven met Combi-Steam functies of naar keuze een geëmailleerde multifunctieoven. 

Maestro Serie
 
Gietijzeren pannendragers

Gietijzeren pannendragers

Fraai gelijnde gietijzeren pannendragers voorzien van rubbervoetjes – geen krassen

Massief metalen knoppen

Massief metalen knoppen

Stoere metalen knoppen.

Royale lade

Royale lade

Onder de oven (s) opberglade met push-pull systeem.

Telescoop geleiders

Telescoop geleiders

Als accessoire leverbaar. Praktische roestvrijstalen telescoopgeleiders.

 
Smart Sense

Elektronische klok

Automatische in en uitschakeling van de oven (s) – kookwekker.

Assisted Display

Megawok messing max 6 kW/h

Messing Mega-wokbrander: twee ringen afzonderlijk van elkaar te bedienen. Max 6 kWh hoog vermogen voor de kok met professionele ambitie.

Flexifull

Details

Handgreep Maestro 40 mm zijwanden

verhogingset

5 cm of 3 cm verhogingset

Als accessoire leverbaar: de zijwanden worden met 5 cm of 3 cm verhoogd en een 10 cm of 8 cm hoge roestvrijstalen plint wordt aan de voorzijde bevestigd.

Koop Lancellotti apparatuur bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over Lancellotti keukenapparatuur? Of wil je graag passend advies? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, telefonisch of via e-mail. Als je graag de Lancellotti keukenapparatuur in het echt wilt ervaren, is dat ook mogelijk in een van onze Keukenloods.nl filialen

Reviews LANCELLOTTI

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit merk!

Voeg als eerste een review toe