Bekijk alle merken
M-System

M-System

De Dollard 17
1454 AT
Watergang (Nederland)


Klanten beoordelingen

99

Over M-System

M-System staat voor design. Strakke vormen en ongebonden omgaan met het begrip “keuken”. Zelf eenvoudig de keuken ontwerpen kan met de handige roestvrijstalen modules samen met de meest gebruikte keukenkasten die M-System ook levert. Deze keukens zijn, omdat ze modulair zijn, erg snel te leveren omdat ze op voorraad worden gehouden. Om het assortiment compleet te maken vindt u ook nog een complete lijn met fornuizen en inbouwapparatuur met een zeer interessante prijs/kwaliteitverhouding.


Bron: M-System

M-System - Ga snel naar


Service & Informatie M-System

Telefoonnummer service:
020-4363525
Links:
Service aanvragen

Reviews M-System

M-System gemiddeld beoordeeld met een 9 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 47 reviews

Voeg een review toe
Door: HARTOG TIM DHR  |  20-11-2018 10:04
7
 7

Prijs en uiterlijk maakten de keuze. Staat goed in de nieuwe keuken. Mooi, strak en simpel maar effectief design. We sluiten deze aan met een buisventilator in de afvoerslang. Gemakkelijk besteld en goed gecommuniceerd voordat deze werd bezorgd. Tevreden over het gehele proces.

Door: BODEGRAVEN, J. DHR  |  21-08-2018 18:51
8
 8

Dit merk werd mij geadviseerd door de keukenloods. Nadat een eerder model afzuigkap niet in mijn bestaande schouw paste.Het blijkt een goed advies te zijn geweest de afzuigkap werkt naar behoren. De tevredenheid op langere duur kan ik nog niet beoordelen.

Door: VU, N. DANH DHR   |  20-11-2017 11:34
10
 10

Maakt wel iets wat veel lawaai op een hoge stand. Als het hetzelfde zuigkracht kan behouden met minder geluid, dan zou het fijn zijn. Voor de rest is alles prima. Gemakkelijk schoon te maken met een doekje en kunnen de filters in de vaat.

Door: HORST, M. VAN DER   |  05-10-2017 14:28
8
 8

De eis voor een lage aansluitwaarde van het fornuis gaf bij ons de doorslag om voor M-System te kiezen. Alhoewel we het wat spannend vonden, was het achteraf helemaal geen slechte keuze. Het is een mooi fornuis dat makkelijk in gebruik is. En.. ook de klantenservice is bijzonder goed geregeld. M-System is onderdeel van Boretti, waar ook de service onder valt. Kortom: blij - blij - blij

Door: KOREMAN, B. MEVR   |  03-10-2017 19:43
8
 8

Mooi afgewerkt. Uitleg ophangsyteem wat onduidelijk in gebruiksaanwijzing. Werkt verder prima. Met 1 hand te bedienen. Uitschuifgedeelte loopt soepel. Prima apparaat voor die prijs. Grote afzuigkracht.

Door: KOREMAN, B. MEVR   |  03-10-2017 19:43
8
 8

Mooi afgewerkt. Uitleg ophangsyteem wat onduidelijk in gebruiksaanwijzing. Werkt verder prima. Met 1 hand te bedienen. Uitschuifgedeelte loopt soepel. Prima apparaat voor die prijs. Grote afzuigkracht.

Door: HEUVEL H VAN DEN   |  08-03-2017 12:22
10
 10

Gebruiksgemak/Vormgeving/Duurzaamheid de knopen aan de voorkant. Goede levering/klant vriendelijk /de prijs was ook goed. Het merk kan ik van de bouwmarkten en internet en het model sprak mij aan. asfdasfffggfvvcdfkv lg[]gr]re]fdblb|XC BV[rlgfv|'gerpoesjmsjmvsdmfwaps ccvsdvfskvpslgsglopgkbfae,bp,[ ,b\zaekbkogk , odkgg]pge]ghla]hl ae[

Door: BAKKER V BEILEN, T. MEVR   |  23-01-2017 19:27
7
 7

Na de aankoop van een 4 pits inbouw gaskookplaat van m system die prima bevalt, hebben wij ook een nieuwe onderbouw afzuigkap besteld deze beviel niet hij maakte zeer veel lawaai. hiervan hebben wij melding gedaan en als antwoord hierop kwam men hem terug halen door de eerst volgende bezorger die langs kwam. Heel erg vinden wij het dat u hiervoor € 35 durft te vragen [25 procent van de prijs]. Dit voor een reis die de bezorger toch al moest maken. Als u van mening bent dat dit juist is mag u raden hoe wij over keukenloods denken. Als wij niets van u horen valt het ons nog erger van u tegen vr. gr. fam. bakker

Door: SPITS, H. DHR   |  19-09-2016 13:16
8
 8

Ik koos voor dit merk omdat de vorige goed functioneerde. Het enige euvel was dat het veiligheidsventiel gesmolten was nadat de friteuse te lang had aangestaan. Ik ben niet tevreden over de uitvoering van de deksel op de friteuse. Bij de vorige versie lag de deksel direct boven op de friteuse (verzonken) en had je na gebruik en enige koeling geen vieze luchtjes in de keuken. De uitsparingen in de deksel zijn te groot waardoor na gebruik de baklucht nog lang in de keuken blijft hangen. De friteuse ligt ingebouwd in het aanrechtblad en staat mooi strak (behalve de deksel). Handig apparaat en prettig in gebruik. Het mandje past niet goed in de friteuse. Heb wat bij moeten buigen om het mandje niet te laten aanlopen tegen de ringen die de thermostaat draad vasthouden. Het beugeltje aan het mandje dat over de rand van de friteuse hangt, is te krap aan het mandje bevestigd. Hierdoor wordt het mandje teveel tegen de verwarmingsstangen aangedrukt (loopt aan) en ook tegen de binnenzijde van de oliebak. Het mandje van de oudere versie was steviger van bouw dan deze nieuwe. Nu zit er een glimmende laag op terwijl de vorige van roestvrijstaal was gemaakt en dus wat meer solide. Het apparaat voldoet verder uitstekend. Zou hem in deze versie niet aanbevelen tenzij de leverancier bovengenoemde aanpassingen zou toepassen.

Door: VELDE-VAN DER MEYDE, J.   |  09-09-2016 19:57
9
 9

Ik kende dit merk niet maar wilde graag een wokbrander dus kwam op dit merk en type uit... Had misschien een kookplaat met een vijfde knop kunnen kopen om de buitenste ring uit te schakelen. Nu kunnen alleen grote pannen op deze brander. Verder een mooi apparaat waar ik blij mee ben.

Door: PAS DHR   |  09-08-2016 12:50
9
 9

prima apparaat doet goed wat je ervan verwachten mag. prima prijs kwaliteit verhouding. zou het apparaat bij iedereen aanbevelen. en een keurige levering zeer goed verpakt (minimale kans op beschadiging).

Door: PETERS HANS SD  |  25-07-2016 10:59
9
 9

Mooi en goed appraat voor een redelijke prijs. Met zijn strakke uiterlijk en bedieningsgemak ben ik heel tevreden. De gaspitten komen snel op temperatuur waardoor de gerechten ook sneller klaar zijn. Zo ook het schoonmaken van de kookplaat is iedeaal, vochtig doekje erover en schoon is het apparaat weer. Mocht je twijffels hebben, wuif ze weg want hier krijg je geen spijt van. Een tevreden klant.

Door: EEFTING, A. DHR   |  09-07-2016 11:15
7
 7

Niet specifiek voor dit merk gekozen. Meer op pr-kwaliteitverhouding. Tot nu toe ben ik er tevreden over. Het werkt naar behoren en heef een mooie brede afmeting. We gebruiken het buiten onder een afdak voor de tuinkeuken.

Door: OVERGOOR DHR   |  09-03-2016 13:05
8
 8

de keuze was snel gemaakt, prijs aantrekkelijk ,ziet er mooi uit en werkt prima. minpuntje montage ,er zaten de verkeerde schroeven bij maar na een telefoontje werd dit snel opgelost. ondanks dat kan ik deze wasemkap iedereen aanbevelen.

Door: SNIPPE O   |  01-03-2016 20:48
10
 10

bedankt voor het fornuis en de vaatwasser via keukenloods gekocht...heel erg blij mee !!!!! het fornuis is lekker groot (6 pits) en ziet er bovendien erg mooi uit...ook namens onze keuken leverancier het fornuis was erg vriendelijk in te bouwen!

Door: KASTELEIN MEVR SD  |  16-02-2016 16:02
8
 8

Na aankomst (eind december '15) is de combimagnetron geplaatst, de magnetron deed het wel maar de oven niet, gelijk gebeld. Er is een monteur naar komen kijken, hij moest onderdelen bestellen en daar wachten we helaas nog steeds op. Al met al duurt dit nu wel heel erg lang.

Door: WIEL DHR   |  14-12-2015 20:11
9
 9

een goed apparaat dat zeer fijn en goed werkt en vooral de wok brander is fijn om mee te werken en het eten is daar op zeer snel klaar en is ook zeer makkelijk te monteren als je geen 2 linkse handen hebt

Door: MATTHYS NANCY   |  23-09-2015 11:34
8
 8

Prima prijs en kwaliteit. Wel wat mindere zuigkracht. Ideaal dat de buis in de hoogte regelbaar is en de dampkap komt mooi uit in het geheel. Fijn afgewerkt en gemakkelijk met de uitneembare roosters voor onderhoud. Heel tevreden van het resultaat en goed geleverd.

Door: HOKSBERGEN C.L. SD  |  27-08-2015 17:14
10
 10

Fornuis is echt geweldig! Stoer, robuust en makkelijk in gebruik.Al veel kook en bakplezier van gehad. Afzuigkap is helaas minder stevig dan ik had verwacht.Maar wel supermooi om te zien. Duurzaamheid kan ik weinig over zeggen, heb alles net pas een maand. Kortom zeer tevreden over M-system en zal t zeker aanbevelen. Levertijd was trouwens ook supersnel ondanks dat t vakantietijd was.

Door: MEBEL P.C. TE SD  |  25-08-2015 21:39
8
 8

Kwaliteit prijs veehouding is prima. Doet wat het moet doen en zuigt als een idioot. Helaas met flink wat herrie en dat kan op Den duur wel eens vervelend zijn. Wat lastig op te hangen. Maar prima aparaat.

Bekijk alle reviews