PITT cooking Contact

Damzigt 54
3454 PS
De Meern

Ontdek PITT cooking

PITT cooking biedt de ultieme vrijheid die een thuiskok wenst. Losse kookpitten die in ieder werkblad kunnen worden geïntegreerd. De gaspitten zijn volledig naar eigen inzicht in te delen. De kookpitten passen in iedere stijl keuken, van landelijk tot modern. Als je graag met meerdere grote pannen wilt werken is het PITT cooking systeem de ideale uitkomst. Met de XL varianten is er zelfs nog meer ruimte beschikbaar.

De meeste PITT modellen zijn uitgerust met een multifunctionele wokbrander. Het vermogen is regelbaar van 0,2 tot maar liefst 5,0 kW, waardoor zowel sudderen als wokken perfect gaat. De gaspitten zijn even krachtig als een gasfornuis. De pitten sluiten naadloos aan op het keukenblad waardoor jouw kookplek een moderne uitstraling krijgt. het schoonmaken van de kookplek met het grootste gemak zal gaan.

 
Logo Bling

PITT cooking uitgelicht

Wil je de ultieme wokbeleving? Dan is de PITT cooking wokring echt iets voor jou! De basis van deze wokring is gebaseerd op de gebruikelijke Chinese woktechniek. Door de drie ‘vingers’ op de wokring blijft de pan standvastig staan. Deze wokring heeft de perfecte hoogte en ronding, waardoor de vlam precies op de juiste plek zal branden. Met de PITT cooking wokring kan je vlug en krachtig koken, en dat op hoog vuur. Voor de gecombineerde wok-/sudderbrander is de wokring speciaal gemaakt.

Bekijk hier het PITT cooking assortiment

 
PITT cooking uitgelicht

PITT cooking voordelen

Het eerste voordeel is dat je voldoende ruimte hebt voor je pannen. In vergelijking met een ‘traditionele’ kookplaat levert PITT cooking gemiddeld acht centimeter meer ruimte. Hierdoor kan je meer pitten tegelijkertijd gebruiken, ook wanneer je kookt met grotere pannen. Uiteraard kun je de kookpitten zelf verdelen naar wens!

Het tweede voordeel is dat PITT cooking een visitekaartje van de keuken is. PITT cooking heeft een tijdloze uitstraling en past in iedere type keuken. 

Het derde voordeel is PITT cooking controle heeft over de vlam. De pitten bestaan uit eersteklas materialen en de pitten hebben een vakkundig bereik. Daarnaast heeft de gecombineerde wok-/en sudderbrander 2 functies in 1, dat is uniek en functioneel.

Het vierde voordeel van PITT cooking is de eenvoudige reiniging. Het schoonmaken van het keukenblad is nog nooit zo eenvoudig geweest. Door PITT cooking zijn er geen hoekjes en randjes, waardoor het schoonmaken snel en makkelijk gedaan kan worden. 

Het vijfde voordeel van PITT cooking is het uitgebreide assortiment. De verschillende modellen van PITT cooking kunnen gecombineerd worden, waardoor je jouw ideale kookplaat zelf kan samenstellen. 

 

PITT cooking domino

De kookpitten van PITT cooking zijn modulair opgebouwd. Met verschillende modules kun je zo je ideale kookplaat samenstellen. Deze modules worden ook wel domino elementen genoemd. Zo kun je gaspitten combineren met inductie en een speciale teppan yaki zone

Bling RVS
 

PITT cooking en afzuiging

Ben je op zoek naar een afzuigkap voor bij je samengestelde PITT cooking gaskookplaat? Soms wordt een downdraft afzuigsysteem gebruikt, maar dit wordt afgeraden vanwege brandgevaar. Je zou bijvoorbeeld wel kunnen kijken naar een traditionele wandschouw afzuigkap of eiland afzuigkap.

 

Koop PITT cooking producten bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over de PITT cooking apparatuur? Of wil je graag passend advies over de producten? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, via de telefoon of via e-mail.

Neem contact met ons op

 

Reviews PITT cooking

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit merk!

Voeg als eerste een review toe