Bekijk alle merken
Smeg

Smeg

Veemkade 384
1019 HE
Amsterdam (Nederland)


Klanten beoordelingen

88

Over Smeg

Smeg staat al meer dan 60 jaar bekend om haar smaakvolle en elegante ontwerpen. Het bedrijf combineert keukentechnologie met Italiaanse stijl waarbij de focus ligt op technologie, design en kwaliteit. Hierdoor staat Smeg internationaal bekend als vertegenwoordiger van het welbekende “Made in Italy”. Door gebruik van deze hoogwaardige materialen en verrassende kleuren voegen Smeg keukenapparaten een onderscheidend element toe aan jouw keuken.

Alle keukenapparatuur van Smeg wordt ontworpen in gecertificeerde laboratoria. Hier ontwerpen ze, met kennis van alle materialen en geavanceerde technologie, producten die de behoefte van de consument kunnen beantwoorden. Tijdens het proces van ontwerp tot oplevering worden de producten onderworpen aan strenge controletesten om absolute betrouwbaarheid te kunnen garanderen.

Smeg keukenapparatuur

Op zoek naar een Smeg koelkast? Bij Keukenloods.nl heb je de keuze uit de bekende jaren‘50 koelkasten of moderne RVS koel-vriescombinaties. De jaren‘50 koelkasten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en designs en een Eyecatcher in jouw keuken. Maar ze zijn natuurlijk niet alleen mooi, ook beschikken de koelkasten van Smeg over moderne technologieën zoals het No Frost Systeem. Dit innovatieve systeem vermindert de hoeveelheid vocht in de koelkast waardoor er geen ijsvorming optreed. Smeg maakt naast koelkasten ook vaatwassers en wasmachines in dezelfde jaren‘50 stijl.

De fornuizen van Smeg zijn ook voorzien van een strakke Italiaanse vormgeving, die in lijn is met andere Smeg keukenapparatuur zodat jouw nieuwe fornuis perfect in het design van jouw keuken past. Smeg fornuizen zijn verkrijgbaar in de breedtematen: 60, 70, 80 en 90 centimeter. Dus ben je op zoek naar een Smeg fornuis? Bekijk het hele assortiment bij Keukenloods.nl.

Ook heeft Smeg een groot assortiment afzuigkappen die goed gecombineerd kunnen worden met kookplaten en fornuizen. De Smeg schouw afzuigkappen zijn verkrijgbaar in diverse designs en kleuren dus of je nu houd van jaren‘50 of een tijdloos design, dit Italiaanse topmerk heeft een passende afzuigkap.

Hierboven zijn slechts drie producten uit het Smeg assortiment uitgelicht. Bekijk voor een volledig overzicht het hele Smeg assortiment.


Bron: Smeg

Smeg - Ga snel naar


Service & Informatie Smeg

Telefoonnummer service:
020-4490120
Links:
Service aanvragen
Brochure aanvragen
Website showroom

Reviews Smeg

Smeg gemiddeld beoordeeld met een 8 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 107 reviews

Voeg een review toe
Door: HUIJNEN, I. MEVR   |  21-10-2017 21:21
10
 10

Betaalbaar fornuis wat er goed uitziet. Diverse mogelijkheden in het ovengedeelte. Ben er superblij mee! Prima service toen er bij de levering een stukje van het pannenrooster was afgebroken. Werd niet moeilijk over gedaan en kreeg meteen niet 1 maar 2 nieuwe pannenroosters! Top!

Door: SETZ H.   |  18-09-2017 15:13
8
 8

Helaas hij is heel gaaf! Alleen heb ik gemaild dat het rubber van de deur niet goed sluit. Verder is doe helemaal geweldig! Maar die 200 tekens maken me dus niet uit.... wil graag dat probleem opgelost wordt Graag reactie hierop Dank Vr Gr Hanneke setz

Door: POTTERS J.   |  14-09-2017 12:33
8
 8

Vorige ging slechts acht jaar mee... :-( Vond ik wat aan de korte kant.....................................................................................................................................................................................................................

Door: BISSCHOP, P. DHR   |  07-09-2017 10:11
9
 9

De SMEG-oven functioneert goed, maar al snel moest de SMEG-monteur er aan te pas komen (binnen 3 weken). De ventilator achter in de oven gaf een trilling, waardoor het leek alsof er een straaljager opsteeg. De monteur gaf aan dat dat veel voorkomt bij SMEG-ovens, doordat er te kleine nopjes worden gebruikt. Hij heeft het prima opgelost en nu werkt de oven zoals het hoort. De monteur kwam gelukkig snel terplekke en heeft het heel goed en klantgericht opgelost.

Door: OVINK, H. DHR   |  27-01-2017 17:23
8
 8

Door: STRASEK A   |  25-01-2017 15:46
9
 9

Omdat ze mij vertelde dat het een goed merk was. Het merk is niets mis mee. Maar de bediening van de oven is onduidelijk en de handleiding geeft mij geen goede richtlijnen. Dus het is iedere keer weer uitzoeken. Ook een helper heeft samen met mij de handleiding doorgenomen en de geprobeerd om de juiste volgorde te hanteren. Ook dat ging mis. Hij vond het ook problematisch. Vervolgens zijn de afbeeldingen onder de knoppen van de oven onduidelijk door de weerkaatsing van het roestvrij staal. Over het instellen van de oven ben ik duidelijke niet tevreden. Met vriendelijke groet Mevrouw Strasek

Door: KLEIN GANSEI ANITA   |  24-01-2017 17:15
9
 9

Ik heb van Smeg de wasemkap en het gasfornuis. Beiden zeer mooi vormgegeven en een fantastische uitstraling. De wasemkap maakt in mijn oren teveel lawaai die zou ik een tweede keer niet weer kopen. Bediening is duidelijk. Het gasfornuis is geweldig, 6 pitten een royale oven en een feest om op en mee te koken, deze zou ik zeer zeker aanbevelen.

Door: RENCKENS, L. MEVR   |  20-01-2017 11:07
10
 10

Duurzaamheid is lastig te beoordelen. Ik heb hem 1 mnd? Leverservice was top. Erg blij met het 'ruimere' fornuis. Kan nu ook beslag op het fornuis plaatsen, waardoor het eerder en met minder knoeien in de pan gevoegd wordt.

Door: ANDU G   |  02-01-2017 13:54
9
 9

Ik koos dit merk omdat : 1e instantie zowel technisch en vormgeving bij het vervanging model paste, gebruik vriendelijkheid, geluidsarm,en kreeg ook een prijs vriendelijk aanbod. Ja, ik kan zeker deze merk ( voor alsnog voor mij een onbekende merk ) aanbevelen.

Door: STERRENBURG, T. DHR   |  28-12-2016 17:35
8
 8

Wij hebben niet zelf voor een smeg gekozen,maar is ons aangeboden door keukenloods omdat de koelkast die wij besteld hadden niet leverbaar was.Wij zijn zeer tevreden over de smeg koelkast.Veel ruimte,een goede koelkast.Wij kunnen dit merk zeker aanbevelen

Door: WITTEVEEN J.   |  19-12-2016 14:57
8
 8

Al eerder in ander huis smeg apparatuur gehad, zoals afzuigkap, kookplaat en oven. Helaas de ontsteking van deze kookplaat iserg gevoelig wat irritatie geeft (beveiliging). Qua vormgeving: mooie ontwerpen (design).

Door: HASSELT, R. DHR   |  19-12-2016 10:40
10
 10

Wij zijn bij het kopen van de Smeg voor uitgegaan dat deze 6 pitten heeft en veel ruimte voor de pannen op te zetten. Door de grote is ook de oven heel ruim en kan ik er meerdere schalen in klaarmaken. Door de mooie strakke vormgeving past het perfect in onze nieuwe keuken. Het enige minpuntje vind ik dat er geen duidelijke gebruiksaanwijzing voor de oven bij zit.

Door: BOERBOOM P.   |  15-11-2016 19:38
6
 6

Heb gekozen voor het "kwalitatieve" SMEG maar het gebruiksgemak laat veel te wensen over. Service afdeling van SMEG kent geen oplossende maar wegschuivende medewerking. Al met al, NIET KOPEN! 0316-226066

Door: NISTELROOIJ, P. VAN DHR   |  11-10-2016 23:52
7
 7

I.v.m. kortsluiting was een nieuw fornuis nodig. Balen, maar goed eens moet je het fornuis vervangen. Dat mag wel na 20 jaar. De keuze op weer een SMEG fornuis was genomen dat de vorige goed was bevallen en omdat de beschikbare breedte 90 cm is. Ons vorig fornuis was een gas-gas. M.a.w. een gas verwarmde oven. Die vorige oven werkte fijner en sneller. Jammer dat deze niet meer te koop is. Ik heb een aparte elektra groep aan moeten leggen. Tot overmaat van ramp had ik schade bij het uitpakken aan het zojuist geleverde fornuis. Bij het verwijderen van het fornuis van de verpakking pallet heb ik per ongeluk de handgreep van de oven beetgepakt. Ik heb niet getild maar desondanks brak de buitenruit van de oven in honderden stukjes. Gebeld naar Keukenloods en ze hebben direct gereageerd. Geen garantie op ruikbreuk. Eigen schuld. Kosten 167 euro. In 9 van de 10 gevallen keert de inboedelverzekering uit zei de monteur die via SMEG zeer snel ( na 9 dagen) de ruit kon herstellen. Ik ben 1 van die 10 die geen vergoeding krijgt: Antwoord verzekering: Helaas is er geen dekking voor deze schade. In de voorwaarden polismantel 2310 artikel 3 staat vermeld dat er geen dekking is door of in verband met het reinigen, bewerken, installeren, plaatsen of herstelwerkzaamheden. Daarom komt deze schade niet voor vergoeding in aanmerking. Wat is nu mijn punt. De monteur, waarover ik absoluut niets verkeerds wil zeggen, melde dat hij al vaker een voorruit van een nieuwe oven had vervangen. De schade kan ontstaan als men het fornuis aan de handgreep optilt. Dat heb ik niet gedaan, ik heb wel de handgreep vastgepakt. Ik lees altijd eerst de gebruiksaanwijzing. Read the Manual is altijd mijn eerste stap bij een nieuw apparaat. Nergens staat in de gebruikshandleiding staat hoe te handelen met het verwijderen van de verpakking en hoe het fornuis van de pallet af moet. Er staat in de gebruiksaanwijzing dat een deskundige monteur het fornuis moet installeren. Nou toevallig ben ik wel deskundig maar ik begrijp de reden van deze regel. Het is gebeurt en de schade is hersteld. Mijn tip aan jullie is; zet iets in de gebruiksaanwijzing hoe het fornuis van de pallet af moet en een pictogram met daarop de handgreep met een rood kruis erdoor. Dat voorkomt een flinke domper bij een prachtig nieuw fornuis Met vriendelijke groet, Peter van Nistelrooij

Door: OOSTING, J. DHR   |  11-10-2016 17:39
3
 3

Afzuigkap gekocht ben nu 4 week verder en nog niet de juiste schacht geleverd om de zaak netjes af te werken. Blijf aan het foto's sturen maten opnemen en maar weer mailen. Tot op heden probleem dus nog niet opgelost

Door: PALS, B. MEVR   |  04-08-2016 11:52
9
 9

Deze koelkast is zó fantastisch mooi!! Door het design en de kleur is het de parel van onze keuken. De levering door keukenloods.nl ging perfect. Het openen van de deur is vrij zwaar, maar daar kun je makkelijk aan wennen. De koeling is perfect! Onze witte wijn was nog nooit zo goed op temperatuur:)

Door: SLIGTER, J.   |  15-07-2016 12:30
10
 10

Onlangs bij keukenloods online een smeg koelkast besteld levering en service uitstekend de koelkast uitgepakt en wat een beauty een gitzwarte retro smeg koelkast staat nu te pronken in mijn keuken het heeft een zeer ruime inhoud met een degelijke materiaal keuze iedereen is er vol lof over deze eyecatcher

Door: ZONNENBERG, H. SD  |  07-07-2016 18:45
8
 8

Nog niet zo lang in ons bezit maar bevalt goed. Fijne wokbrander en gebruiksvriendelijk. Dat is maar goed ook want van de gebruiksaanwijzing is niet zo veel te maken. Verder maakt mijn Smeg de keuken echt af, wel hebben we het apparaat op hogere pootjes gezet . Accessoires elders gekocht voor de helft van de prijs.

Door: BORREBACH, S. MEVR   |  04-07-2016 12:42
9
 9

Mooi gasfornuis. Nu sinds enkele weken in gebruik. Over snel warm en op temperatuur . Diverse standen ook zeer makkelijk zelfschoon de functie met selfclean. Nog niet getest maar zal zeker gebruikt worden . Tevreden . Jammer dat ik een draaispit mis . Die had er wel standaard in mogen zitten

Door: LOMPHEN DE HEER   |  27-06-2016 19:39
8
 8

dit merk werd ons aangeraden door de afd. verkoop op grond van onze wensen en buget,na2 keuze s is het deze geworden. tot heden dik tevreden. hoewel het merk my onbekend was zeker een aanrader.

Bekijk alle reviews