Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.
- Onze medewerkers dragen (zoveel als mogelijk) een mondkapje.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus 
(klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Kom maximaal met 2 personen per huishouden.
- Wij verzoeken je dringend, om in onze winkels een mondkapje te dragen. 
Wanneer je deze niet zelf mee hebt zullen wij die voor je verzorgen.
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.

Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

Smeg Contact

Veemkade 384
1019 HE
Amsterdam

Ontdek SMEG

Smeg staat al meer dan 60 jaar bekend om haar smaakvolle en elegante ontwerpen. Het bedrijf combineert keukentechnologie met Italiaanse stijl waarbij de focus ligt op technologie, design en kwaliteit. Hierdoor staat Smeg internationaal bekend als vertegenwoordiger van het welbekende “Made in Italy”. Door gebruik van deze hoogwaardige materialen en verrassende kleuren voegen Smeg keukenapparaten een onderscheidend element toe aan jouw keuken.

Bekijk assortiment SMEG apparatuur
 
Logo SMEG

Smeg esthetische lijnen

SMEG heeft meerdere esthetische lijnen voor keukenapparatuur, elk met een unieke uitstraling. Het brede assortiment bestaat hierdoor uit een perfecte combinatie van stijl, decor en coördinatie. Dit geeft je de mogelijkheid om je keuken een bijzonder uiterlijk te geven. Deze exclusieve keukenapparatuur uit de esthetische lijnen zijn door SMEG ontworpen in samenwerking met beroemde architecten zoals Guido Canali, Mario Bellini, de Piano Design studio, Marc Newson en Giancarlo Candeago.

Classici keukenapparatuur

In samenwerking met architect Guido Canali is de eerste esthetische lijn ontworpen; de Classici lijn. Classici keukenapparatuur kenmerken zich door het bijzondere gebruik van roestvrijstaal. Ze hebben daardoor een modern en toch tijdloos design. Classici apparaten beschikken over unieke bedieningsknoppen waardoor ze perfect met elkaar gecombineerd kunnen worden. De Classici producten geven je keuken een moderne en industriële sfeer.

Bekijk SMEG Classici lijn

Classici keukenapparatuur
Elementi

Jaren 50 lijn

Ontworpen in de interne ontwerpstudio’s van Smeg, een nieuw soort keukenapparatuur. Een stijlicoon in plaats van een ‘gewoon keukenapparaat’; de Jaren 50 lijn. De lijn bestaat uit producten die zich kenmerken door een retro design. Een uitgesproken ontwerp, levendige kleuren en vloeiende lijnen worden gecombineerd met de nieuwste technologie. Keukenapparatuur uit de gekleurde Jaren 50 lijn geven karakter aan de keuken en reflecteren jouw persoonlijkheid.

Bekijk SMEG Jaren 50 lijn

Linea keukenapparatuur

Keukenapparatuur uit de Linea lijn van Smeg typeren zich door het bijzondere gebruik van glas en roestvrijstaal. Kenmerkend zijn de speciale Linea bedieningsknoppen op de Smeg kookplaten en ovens en het minimalistische design. Enkele apparaten beschikken zelfs over verlichte bedieningsknoppen die je keuken sfeer geven.

Bekijk SMEG Linea lijn

Linea keukenapparatuur
Elementi

Elementi

Keukenapparatuur uit de Elementi lijn zijn door hun simplistische en toch elegante en strakke design geschikt voor ieder interieur. De ovens beschikken over strakke en hoekige handgrepen wat voor een modern tintje zorgt.

Bekijk SMEG Elementi lijn

Portofino keukenapparatuur

De Portofino lijn van SMEG is geïnspireerd door het beroemde Italiaanse kustplaatsje Portofino. Zijn kleurrijke karakter met levendige kleuren zoals rood, geel en olijfgroen worden doorgetrokken naar de fornuizen en afzuigkappen van SMEG. De keukenapparatuur uit deze nieuwe Portofino lijn geven jouw interieur een unieke, kleurrijke uitstraling.

Bekijk SMEG Portofino lijn
Portofino keukenapparatuur
Victoria keukenapparatuur

Victoria keukenapparatuur

Keukenapparatuur uit de Victoria lijn van SMEG wordt gekenmerkt door een tijdloos klassiek design. Hierbij is aandacht voor de allerkleinste details, zoals het Smeg logo in retro stijl. De producten beschikken over speciale chromen bedieningsknoppen en handvaten. Dit geeft de Victoria lijn een bijzondere uitstraling.

Bekijk SMEG Victoria lijn

Al het keukenapparatuur van Smeg wordt ontworpen in gecertificeerde laboratoria. Hier ontwerpen ze, met kennis van alle materialen en geavanceerde technologie, producten die de behoefte van de consument kunnen beantwoorden. Tijdens het proces van ontwerp tot oplevering worden de producten onderworpen aan strenge controletesten om absolute betrouwbaarheid te kunnen garanderen.

SMEG Koelkast

Op zoek naar een SMEG koelkast? Bij Keukenloods.nl heb je de keuze uit de bekende Jaren 50 koelkasten of moderne RVS koel-vriescombinaties. De Jaren 50 koelkasten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en designs en een eyecatcher in jouw keuken. Maar ze zijn natuurlijk niet alleen mooi, ook beschikken de koelkasten van Smeg over moderne technologieën zoals het No Frost Systeem. Dit innovatieve systeem vermindert de hoeveelheid vocht in de koelkast waardoor er geen ijsvorming optreed.

SMEG Fornuis

De fornuizen van SMEG zijn ook voorzien van een strakke Italiaanse vormgeving, die in lijn zijn met ander SMEG keukenapparatuur zodat jouw nieuwe fornuis perfect in het design van jouw keuken past. SMEG fornuizen zijn verkrijgbaar in de breedtematen: 60, 70, 80 en 90 centimeter. Dus ben je op zoek naar een SMEG fornuis? Bekijk het hele assortiment bij Keukenloods.nl.

SMEG afzuigkap

SMEG afzuigkap

Ook heeft SMEG een groot assortiment afzuigkappen die goed gecombineerd kunnen worden met kookplaten en fornuizen. De SMEG schouw afzuigkappen zijn verkrijgbaar in diverse designs en kleuren dus of je nu houdt van Jaren 50 of een tijdloos design, dit Italiaanse topmerk heeft een passende afzuigkap.

 

SMEG Waterkoker

De gekleurde Jaren 50 waterkoker van SMEG geven karakter aan je keuken. Het design van deze waterkokers is representatief voor ‘Made-in-Italy’ en wordt wereldwijd gewaardeerd voor de perfecte combinatie van bijzonder design en functionaliteit. Niet voor niets dat deze waterkoker zo populair zijn.

Bekijk SMEG waterkokers

Koop jouw SMEG keukenapparatuur bij Keukenloods.nl

Heb je vragen over SMEG apparatuur? Of wil je graag passend advies? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via WhatsApp, telefonisch of via e-mail. Als je graag de SMEG keukenapparatuur in het echt wilt ervaren, is dat ook mogelijk in een van onze Keukenloods.nl filialen.

 

Neem contact met ons op

Reviews Smeg

Smeg gemiddeld beoordeeld met een 8 schaal (1 t/m 10)
Totaal: 138 reviews

Voeg een review toe
Door: Carla  |  09-10-2020 13:15
8
 8

Gebruikersgemak scoort laag, dit komt vooral door Het ontbreken van een goede handleiding. Nu is het volledig trial and ervoor! Uiteindelijk via Smeg een iets uitgebreidere handleiding ontvangen.

Door: Henk-Jan  |  25-05-2020 23:06
10
 10

Supergoede, traditionele gasoven met 5 gaspitten en een ruime ovenruimte. Goede kwaliteit en een mooi design. Goed geprijsd ook.

Door: DILLEN W. MEVR  |  19-11-2019 10:30
2
 2

Ik had een betere kwaliteit van Smeg verwacht. Deze afzuigkap is aangeschaft als vervanging voor een vorig model. Dat model oogde en voelde veel degelijker. Monteren was lastig doordat er gaten misten waar de schroeven bevestigd moesten worden. Ook de filter zit er vrij los in en moet ik regelmatig terugduwen.

Bekijk alle reviews