6-Motion

De wasmachines van LG met 6Motion Direct Drive heeft een speciale wastrommel die zes verschillende bewegingen kan maken. Iedere beweging voegt iets toe aan de waswijze van je verschillende wasgoed.

Welke prijsklasse?

Het zou niet realistisch zijn om te benoemen wat een complete keuken kost. Daar voor zijn er te veel verschillende mogelijkheden. Zoveel stijlen, materialen en prijsklassen. Het is wel uit te leggen hoe de prijs van een complete keuken is opgebouwd. De basis wordt altijd gevormd door de keukenkasten. De kosten hiervan worden bepaald door het materiaal en de zwaarte van gebruikte scharnieren etc. Daarbij komen de kosten van het werkblad en vervolgens de gekozen (inhouw-)apparatuur. Het merk dat u kiest voor deze apparatuur heeft behoorlijke invloed op de totaalprijs.

Welke prijsklasse?

Complete keuken bij Keukenloods.nl

We nemen graag de tijd voor advies over de mogelijkheden en de apparatuur. Als u uw wensen aan ons voorlegt, kunnen we samen uw complete keuken gaan vormgeven en inrichten. U geeft aan wat u belangrijk vindt in uw nieuwe keuken. Is dat luxe, duurzaamheid, warmte en gezelligheid of vooral kookgemak. We kiezen daar dan de juiste opstelling en apparatuur bij uit. Het complete plaatje; niet teveel en niet te weinig. Bovendien garanderen wij u dat u bij ons altijd de optimale prijs-kwaliteit verhouding vindt. Een complete keuken voor de beste prijs!

Complete keuken bij Keukenloods.nl

6-Motion systeem

Het 6-Motion systeem zorgt er bij wasmachines voor dat er betere wasprestaties worden geleverd en dat het wasgoed grondiger gewassen wordt. Het wasproces wordt afgestemd op het type wasgoed wat zich in de trommel bevind.

Normaal gesproken wordt er bij een wasprogramma een standaard snelheid gehanteerd, maar met het 6Motion-systeem wordt deze snelheid variabel, zodat het wasgoed evenredig verdeeld wordt over de gehele trommel.

Verder beweegt de trommel op een speciale manier, waardoor het lijkt alsof er op de hand gewassen wordt. Zo wordt het wasgoed geschud, gekneed, gewreven en wordt het gewringt, net als bij een handwas.