Speedmatic

Met een Siemens vaatwasser met SpeedMatic technologie lever je in op tijd, maar niet op kwaliteit of het eindresultaat. De 60-cm uitvoering is krachtig genoeg voor het reinigen van 88 items in 1 afwasronde. Een besparing van tijd, betekent ook een besparing op de energierekening. Bovendien zijn de SpeedMatic vaatwasser niet alleen een betere keuze voor je portemonnee, ook voor het milieu.

Afwerking

Hout en fineer kunnen met verschillende methoden worden afgewerkt; geborsteld, gezandstraald, gebeitst, met zichtbare noesten of met een verouderd effect. Alle soorten afwerking hebben een eigen uitstraling en stijl. Wanneer je dus een houten keuken wilt laten plaatsen heb je dan ook keuze uit diverse afwerkingen.

Afwerking

Keuken op maat

Bij Keukenloods.nl bieden wij je de mogelijkheid om jouw nieuwe keuken volledig op maat te maken. Hierbij wordt de keuken niet alleen volledig ingepast in jouw huis, maar wordt ook voldaan aan al je wensen betreft het ontwerp van de keuken. Op deze manier zorgt Keukenloods.nl ervoor dat jij binnenkort je droomkeuken in huis hebt staan waar je nog lange tijd van kunt genieten.

Keuken op maat

Hout look

Andere keukens zijn afgewerkt met een houtlook. Het basismateriaal is dan spaanplaat of MDF met een HPL toplaag. De gebruikte technieken zijn zo goed, dat je nauwelijks ziet dat het niet om echt hout gaat, terwijl de keuken toch ook van topkwaliteit is.

Hout look

Persoonlijk advies over jouw keuken op maat

Voordat wij jouw droomkeuken voor je realiseren, kun je bij ons altijd rekenen op advies op maat van één van onze adviseurs. Zij maken tijd voor al jouw vragen en geven je een deskundig advies. Dit adviesgesprek kan plaatsvinden in één van onze vestigingen, waar je direct de showroom kunt bekijken, maar het kan ook bij jou thuis. In het laatste geval kan het keukenadvies goed afgestemd worden op de rest van jouw huis.

Persoonlijk advies over jouw keuken op maat

Stijlen

Je ziet dus dat er heel veel mogelijkheden zijn als het om houten keukens gaat. Er zijn houten keukens in diverse stijlen, van landelijk tot klassiek en van vintage tot modern en greeploos. Het kan allemaal. Onze keukenadviseurs kunnen je altijd van advies dienen en nog meer vertellen over de eigenschappen van de gebruikte materialen.

Stijlen

Maak een afspraak met één van onze keukenadviseurs

Bij het op maat maken van jouw keuken worden de maten van jouw huis opgenomen, zodat de keuken gegarandeerd zal passen. Belangrijker nog, is dat de keuken op maat volledig wordt gerealiseerd naar de wensen die jij hebt. Maak een afspraak in één van onze filialen om direct met één van onze keukenadviseurs te spreken. Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden? Dan kun je ook altijd even bellen naar 0226-355340.

Maak een afspraak met één van onze keukenadviseurs