Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Schaarste en leveringsproblemen
Wellicht heb je het in het nieuws al voorbij zien komen, maar diverse grondstoffen (o.a. hout) worden steeds schaarser en hierdoor stijgen de prijzen. Ook is er een tekort aan computerchips. Onze leveranciers (van keukens en apparatuur) hebben hier helaas ook mee te maken. Verder is de Europese vraag enorm gegroeid terwijl de productiecapaciteit door de coronamaatregelen en tekorten van grondstoffen is gedaald.

Ons advies: heb je binnenkort apparatuur of een keuken nodig? Bestel snel om leverproblemen en prijsverhogingen te voorkomen. Wij gaan onze uiterste best doen om de bestelling snel en voor de beste prijs bij jou te bezorgen! Voor advies en vragen staat ons verkoopteam online voor je klaar. 

Onze winkels en webshop zijn geopend!
Onze winkels zijn geopend. Langskomen? Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken zodat je er zeker van bent dat wij alle tijd voor je hebben om je goed te informeren. Hier vind je onze afspraakpagina waar je een datum en voorkeurstijd kunt aangeven. Onze adviseurs nemen z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bevestigen. Uiteraard is onze webshop 24/7 geopend en kunnen wij je bestelling indien voorradig snel thuis bezorgen.
 
Bezorging aan huis en afhalen
Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. Afhalen in een van onze filialen is ook een mogelijkheid. 

Informatie over jouw nieuwe keuken
Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of contact opnemen met het filiaal.
 
Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid.
 
Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

 

W1 Generatie

Miele heeft een nieuwe generatie wasmachines geïntroduceerd met nieuwe wastechnieken en een nieuw wasmiddeldoseersysteem. Daarnaast zijn deze wasmachines en bijbehorende drogers in verkrijgbaar in twee designstijlen: ChromeEdition of WhiteEdition.

SoftCare-trommel
Deze trommel heeft een gladstrijkfunctie waardoor strijken bijna overbodig wordt. De trommel heeft een speciale honinggraatstructuur en daardoor ontstaat er een beschermende waterlaag tussen de trommelwand en de kleding. Hierdoor slijt en kreukt je kleding minder snel.

PowerWash
H
et PowerWash-systeem bestaat uit twee onderdelen: PowerShower en QuickPowerWash. Met de PowerShower wordt het wasmiddel bovenop het wasgoed gesproeid in plaats van van onder én wordt het wasgoed sneller bevochtigd. QuickPowerWash is een kort wasprogramma van minder dan een uur en met wasresultaat A.

TwinDos
Een TwinDos wasmachine heeft een automatisch doseersysteem van twee fasen: bonte was en witte was. De wasmachine bepaalt zelf hoeveel wasmiddel en wasverzachter er nodig is en wanneer het in de trommel wordt gespoten. Als je liever zelf het wasmiddel doseert, dan kan dat in de gewone wasmiddellade.

CapDosing
Met het CapDosing-systeem kun je eenvoudig wasmiddelcapsules in de wasmachine plaatsen. Vervolgens bepaalt de wasmachine zelf wanneer het wasmiddel in de trommel wordt gegoten. Er zijn verschillende CapDoses waaronder: Wol, SilkCare, Sport, Outdoor (en meer).

SteamCare
In de nieuwe drogers van Miele zit een stoomfunctie die het strijken nog eenvoudiger maakt. Binnen deze functie kun je zelf kiezen hoe krachtig je je kleren wilt stomen (drie standen).