W1 Generatie

Miele heeft een nieuwe generatie wasmachines geïntroduceert met nieuwe wastechnieken en een nieuw wasmiddeldoseersysteem. Daarnaast zijn deze wasmachines en bijbehorende drogers in verkrijgbaar in twee designstijlen: ChromeEdition of WhiteEdition.

Persoonlijk advies

Wil jij graag meer informatie of een persoonlijk advies voor het kopen van jouw nieuwe keuken? Of wil je misschien alvast een indicatie voor de kosten van de nieuwe keuken? Informeer bij de keukenadviseur in het voor jou dichtstbijzijnde filiaal naar de uitgebreide mogelijkheden. Ook kun je altijd even bellen naar 0226-355340. Onze enthousiaste medewerkers vertellen je met plezier meer over wat wij voor jou kunnen betekenen.

Persoonlijk advies

SoftCare-trommel
Deze trommel heeft een gladstrijkfunctie waardoor strijken bijna overbodig wordt. De trommel heeft een speciale honinggraatstructuur en daardoor ontstaat er een beschermende waterlaag tussen de trommelwand en de kleding. Hierdoor slijt en kreukt je kleding minder snel.

PowerWash
H
et PowerWash-systeem bestaat uit twee onderdelen: PowerShower en QuickPowerWash. Met de PowerShower wordt het wasmiddel bovenop het wasgoed gesproeid, in plaats van onderaf en wordt het wasgoed sneller bevochtigd. QuickPowerWash is een kort wasprogramma van minder dan een uur en met wasresultaat A.

TwinDos
Een TwinDos wasmachine heeft een automatisch doseersysteem van twee fasen: bonte was en witte was. De wasmachine bepaalt zelf hoeveel wasmiddel en wasverzachter er nodig is en wanneer het in de trommel wordt gespoten. Als je liever zelf het wasmiddel doseert, dan kan dat in de gewone wasmiddellade.

 

CapDosing
Met het CapDosing-systeem kun je eenvoudig wasmiddelcapsules in de wasmachine plaatsen. Vervolgens bepaald de wasmachine zelf wanneer het wasmiddel in de trommel wordt gegoten. Er zijn verschillende CapDoses waaronder: Wol, SilkCare, Sport, Outdoor (en meer).

 

SteamCare
In de nieuwe drogers van Miele zit een stoomfunctie die het strijken nog eenvoudiger maakt. Binnen deze functie kun je zelf kiezen hoe krachtig je je kleren wilt stomen (drie standen).