QUOOKER PRO3 Fusion Square Black

Quooker

QUOOKER Quookers
  • 3FSBLK QUOOKER Quooker
  • 3FSBLK QUOOKER Quooker
  • 3FSBLK QUOOKER Quooker
  • 3FSBLK QUOOKER Quooker
Op voorraad
1.316,-
Adviesprijs: 1.645,-
6 dagen per week telefonisch bereikbaar
Ma - Vr: 08:30 - 22:00 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur
Zo: 12:00 - 18:00 uur
3FSBLK

QUOOKER PRO3 Fusion Square Black

1.316,-
  • Klanten beoordelen Keukenloods.nl met een 9
  • Je oude apparaat gratis mee retour
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Gratis bezorging
Dit model is te bekijken in de volgende showrooms:

Quooker PRO3 Fusion Square Black

De Quooker PRO3 Fusion Square Black is een zwarte kraan met een luxe matte uitstraling waar kokend water uitkomt. Tevens heeft deze ook gewoon koud en warm water. De kraan heeft een strakke vierkante uitloop en is 360 graden draaibaar. Je hebt kokend water in een handomdraai, waardoor je niet meer hoeft te wachten op de waterkoker. Doordat je direct kokend water beschikbaar hebt, bespaar je dus tijd, water en energie. De Quooker is voorzien van veel veiligheidsmaatregelen, waardoor de kans op een ongeluk met het hete water bijna niet mogelijk is. Om altijd direct kokend water te kunnen leveren, wordt er constant 3 liter water op 110 graden in een reservoir bewaard. De zwarte Quooker PRO3 is een echte aanwinst en blikvanger in je keuken.

Productinformatie PRO3 Fusion Square Black QUOOKER Quooker

Type QuookerFusion
BasiskleurZwart
Uittrekbare uitloop met perlatorNee
Type hendelEenhendel
Type boilerPro3
Alle specificaties
Vragen over de 3FSBLK?
Bel: 0226-355340

Bel mij voor meer informatie

Specificaties PRO3 Fusion Square Black QUOOKER Quooker

De informatie bij dit product komt van de site van QUOOKER om je te informeren.
Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.

Algemene accessoires (21) PRO3 Fusion Square Black QUOOKER Quooker

Let op: dit zijn algemene accessoires en niet specifiek voor het huidige product.
Indien je losse accessoires bestelt dien je vooraf te betalen en wordt het artikel per post toegestuurd.

Reviews (4) PRO3 Fusion Square Black QUOOKER Quooker

9

Gebaseerd op 4 reviews

Plaats een review

Vraag & antwoord (1) PRO3 Fusion Square Black QUOOKER Quooker

Garantie PRO3 Fusion Square Black QUOOKER Quooker

Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie en service op de 'QUOOKER PRO3 Fusion Square Black' als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom. In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen. Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de 'QUOOKER PRO3 Fusion Square Black' 2 jaar fabrieksgarantie.

Bezorgen PRO3 Fusion Square Black QUOOKER Quooker

Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

Oude apparatuur
Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

Aflevering
De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

Bezorgafspraak
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaling
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering.

Factuur
Bij levering ontvang je de factuur.

Afhalen PRO3 Fusion Square Black QUOOKER Quooker

Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

Keukenloods.nl BV
De veken 330
1716 KJ Opmeer

Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

Fabrikant PRO3 Fusion Square Black QUOOKER Quooker

QUOOKER
QUOOKER
Staalstraat 13
2984 AJ
Ridderkerk
Tel: 0180-420488
Fax: 0180-428809
Mail: [email protected]
Website: www.quooker.nl
Over QUOOKER

Wie kent hem niet, de Quooker kraan die direct kokend water levert. Inmiddels wordt hij in één op de vijf huishoudens geplaatst en dat is niet zo gek. Je hoeft niet langer te wachten tot het water kookt voor een kopje thee, het klaarmaken van pasta of het koken van een eitje. De kraan wordt op het aanrecht geplaatst en het reservoir in het keukenkastje eronder. Maak je keuken af met een Quooker kraan van Keukenloods.nl.

Regelmatig hoor je dat de Quooker een echte energieverslinder is, niets is minder waar. Door de hoogvacuümisolatie verbruikt de Quooker in Stand-by maar 5 cent per dag. De Quooker kraan is daarnaast waterbesparend, veilig en ook vooral tijdbesparend. Er zijn diverse Quookers verkrijgbaar. De Quooker Fusion is een mengkraan en kokendwaterkraan in één, zowel het koude als het kokende water komt uit dezelfde kraan. Hij beschikt over een dubbel-druk-draai bedieningsknop waardoor hij compleet veilig is en jij of je kinderen niet per ongeluk kokend water pakken bij het wassen van de handen. De Quooker Fusion is er in twee modellen, met een rechte of een ronde uitloop.

Één van de nieuwste modellen van Quooker is de Quooker FLEX, een kokendwaterkraan/mengkraan met soepele uittrekslang. De slang zit verwerkt in de kraan en kan veilig uitgetrokken worden. Dankzij de kokendwaterstop kan de Quooker FLEX geen kokend water geven als de uittrekslang uitgetrokken is.

Bekijk het hele assortiment Quookers van Keukenloods.nl of de top 10 Quookers die het best zijn beoordeeld door de consument.

Bron: QUOOKER
Service & Informatie QUOOKER
Telefoon0180-420488
Service0180-420488

Downloads PRO3 Fusion Square Black QUOOKER Quooker

Maatschets PRO3 Fusion Square Black QUOOKER Quooker

Maatschets 3FSBLK