Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus (klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons  te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.
Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant of per pin betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

Dit zijn de Best Reviewed producten van februari 2020

Dit zijn de Best Reviewed producten van februari 2020

Elke dag worden er honderden producten beoordeeld door consumenten. Apparaten met gemiddeld de beste score krijgen van Kieskeurig.nl het label 'Best Reviewed'. Hebben wij zo'n product in ons assortiment? Dan helpen we jou met uitkiezen door dit label te tonen. In de maand februari hebben we twee apparaten die als beste zijn beoordeeld.

Bosch wasmachine WAWH2643NL (Reviewscore: 9,0)

Op zoek naar een zuinige wasmachine? Dan heb je 'm gevonden! Deze topper is 30% zuiniger dan overige apparaten met A+++ label. Dat betekent nóg lagere energiekosten. En dat terwijl je kunt profiteren van de handigste functies: i-DOS (automatische wasmiddeldosering), VarioPerfect (65% eerder klaar of 50% minder water- en energieverbruik) en automatische afstemming op het type was en vervuilingsgraad. Dankzij de garantie van Bosch ben je bovendien te allen tijde beschermd tegen waterschade.

ETNA Combi-magnetron: CM751ZT (Reviewscore: 8,0)

Dit apparaat is een uitkomst voor velen: Het neemt weinig ruimte in beslag, maar biedt veel mogelijkheden. Zo kun je gebruikmaken van de grill- en/of heteluchtfunctie, waardoor de warmte gelijkmatig wordt verspreid. Een andere plus is de veiligheid. Door de binnenverlichting kun je goed zien wat je doet en door de dubbele ovenruit wordt de deur niet extreem warm. Niet voor niets is deze magnetron ook uitgeroepen tot Beste Koop door de Consumentenbond.

Scoor deze Best Reviewed producten voordelig bij Keukenloods.nl!

Actiemodellen