Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus (klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons  te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.
Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant of per pin betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

Beste koop! Whirlpool inductiekookplaat ACM750BA

Beste koop! Whirlpool inductiekookplaat ACM750BA

Whirlpool inductiekookplaat uitgeroepen tot Beste Koop volgens de Consumentenbond!

Zoek je niet zomaar een inductiekookplaat, maar de beste op de markt? Dan heb je 'm gevonden. Deze topper is uitgerust met handige technologische snufjes, zoals de sudderfunctie waarmee slow-cooking heel makkelijk wordt. En dankzij de Power Management functie kun je de kookplaat ook op een normaal stopcontact aansluiten. Niet voor niets is deze inductiekookplaat van Whirlpool uitgeroepen tot Beste Koop volgens de Consumentenbond!

Voor deze uitvoering is geen extra groep nodig in de meterkast: Handig als je bijvoorbeeld overstapt van gas. Hierdoor heb je geen (hoge) kosten deze aansluiting te laten monteren. Het vermogen van dit apparaat kun je namelijk zelf instellen. Hierdoor is de kans op overbelasting een stuk lager, en is het dus mogelijk om de kookplaat aan te sluiten op een regulier 1-fase stopcontact van 220 volt. Dit is geen verplichting: Als je er de voorkeur en middelen voor hebt, kun je de plaat ook aansluiten op een meerfasen stopcontact.

De managementfunctie levert niets in op andere mogelijkheden: zo kun je alsnog profiteren van de Smelt functie en Turbo functie. Dankzij de handige bediening met slider kun je dit makkelijk controleren. De combinatie van deze mogelijkheden en de functionaliteit hebben ervoor gezorgd dat deze kookplaat is uitgeroepen tot Beste Koop volgens de Consumentenbond. Scoor deze plaat van Whirlpool nu voordelig bij Keukenloods.nl!

Actiemodellen