SIEMENS CM585AMS0

Combimagnetron

SIEMENS Combi magnetrons
 • CM585AMS0 SIEMENS Combimagnetron
 • CM585AMS0 SIEMENS Combimagnetron
 • CM585AMS0 SIEMENS Combimagnetron
 • CM585AMS0 SIEMENS Combimagnetron
 • CM585AMS0 SIEMENS Combimagnetron
 • CM585AMS0 SIEMENS Combimagnetron
 • CM585AMS0 SIEMENS Combimagnetron
 • CM585AMS0 SIEMENS Combimagnetron
 • CM585AMS0 SIEMENS Combimagnetron
 • CM585AMS0 SIEMENS Combimagnetron
 • CM585AMS0 SIEMENS Combimagnetron
Op voorraad
595,-
6 dagen per week telefonisch bereikbaar
Ma - Wo: 08:30 - 22:00 uur
Do: 11:00 - 17:00 uur
Vr: 08:30 - 22:00 uur
Za: 08:00 - 17:00 uur
Zo: 12:00 - 18:00 uur
CM585AMS0

SIEMENS CM585AMS0

595,-

Siemens CM585AMS0 combi magnetron

De Siemens CM585AMS0 is een combi magnetron met hetelucht. Dankzij snel voorverwarmen verwarmt de oven extra snel voor, zonder dat daarbij extra energie wordt gebruikt. Lang wachten hoeft niet meer. cookControl15 biedt tot 15 automatische programma's voor de bereiding van je gerechten. Je hoeft enkel het gewenste programma en gewicht in de vullen en het apparaat doet de rest. De nieuwe lightControl knop verlicht alle geselecteerde verwarmingssymbolen met stylish blauw licht. Dit ziet er mooi uit en het gebruik is simpel. Met een krachtig vermogen van 900 watt is de Siemens CM585AMS0 erg krachtig en daardoor tijdbesparend. De inhoud van de combi magnetron is 44 liter en het geintegreerde reinigingssysteem is hydrolyse.

Productinformatie CM585AMS0 SIEMENS Combimagnetron

Commerciële hoogte45 cm
Netto inhoud totaal44 liter
BasiskleurZwart
Maximale magnetronvermogen900 W
Maximale temperatuur230 °C
Alle specificaties
Vragen over de CM585AMS0?
Bel: 0226-355340

Bel mij voor meer informatie

Specificaties CM585AMS0 SIEMENS Combimagnetron

De informatie bij dit product komt van de site van SIEMENS om je te informeren.
Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.

Accessoires (2) CM585AMS0 SIEMENS Combimagnetron

Reviews (30) CM585AMS0 SIEMENS Combimagnetron

8

Gebaseerd op 30 reviews

Plaats een review

Vraag & antwoord (5) CM585AMS0 SIEMENS Combimagnetron

Garantie CM585AMS0 SIEMENS Combimagnetron

Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie en service op de 'SIEMENS CM585AMS0' als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom. In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen. Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de 'SIEMENS CM585AMS0' 2 jaar fabrieksgarantie.

Combi garantie: 5 jaar bij 4 inbouwapparaten van SIEMENS

Bezorgen CM585AMS0 SIEMENS Combimagnetron

Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

Oude apparatuur
Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

Aflevering
De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

Bezorgafspraak
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaling
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering.

Factuur
Bij levering ontvang je de factuur.

Afhalen CM585AMS0 SIEMENS Combimagnetron

Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

Keukenloods.nl BV
De veken 330
1716 KJ Opmeer

Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

Fabrikant CM585AMS0 SIEMENS Combimagnetron

SIEMENS
SIEMENS
Taurusavenue 36
2132 LS
Hoofddorp
Tel: 088-4244021
Website: www.siemens-home.nl
Over SIEMENS

Siemens bestaat in Nederland al ruim 130 jaar en behoort met ruim 3000 medewerkers en een omzet van € 1,5 miljard tot de grootste bedrijven op elektrotechnisch en elektronicagebied. Het bedrijf groeit nog steeds en weet dit te realiseren door hun focus op de ontwikkeling van nieuwe producten te leggen. Zowel binnen Nederland als wereldwijd besteedt Siemens veel geld aan research & development waardoor ze jou de beste en nieuwste technologie kunnen bieden op het gebied van huishoudelijke apparatuur.

Siemens keukenapparatuur

Siemens biedt onder andere een uitgebreid assortiment innovatieve wasmachines met talrijke functies en programma’s zodat je weinig tijd kwijt bent aan de was en meer tijd overhoudt voor alle dingen die je leuk vindt in het leven. Siemens wasmachines behoren daarnaast niet alleen tot de energiezuinigste ter wereld maar hebben ook een prijs behaald bij de Red Dot Design Awards en iF Design Awards voor hun toekomstgerichte design.

Ook de vaatwassers van Siemens zitten boordevol innovaties en de nieuwste technologie waardoor ze slim, energiezuinig en vooral ook stil zijn. Bekijk bijvoorbeeld eens de vaatwassers met VarioSpeedPlus. Deze technologie kan de vaatwastijd met maar liefst 66% verkorten. Of het iSensoric systeem die de was- en droogprogramma’s van de Siemens vaatwassers zelf aanstuurt.

Het zetten van echt goeie koffie is een kunst dat Siemens zich ook eigen heeft gemaakt. Zowel de vrijstaande als de inbouw koffiezetapparaten van Siemens halen het beste uit elke koffieboon. Dus of je nu houdt van cappuccino met stevig melkschuim, een verse Americano of juist een aromatische espresso, bij Siemens kun je terecht voor elke smaak.

Ook met magnetrons en ovens is Siemens een krachtige hulp in jouw keuken. Koken kost tijd, tijd die veel mensen tegenwoordig niet meer hebben. Met de VarioSpeed-functie versnelt de magnetron of oven het bereidingsproces zonder dat het ten koste gaat van de smaak. Nog meer tijd overhouden? De CoolStart functie zorgt ervoor dat voorverwarmen niet meer nodig is wat ook een aanzienlijke tijdsbesparing oplevert.

Dit is slechts een greep uit het diverse assortiment, bekijk alle Siemens huishoudelijke apparaten die jouw leven een stuk eenvoudiger maken.

Bron: SIEMENS
Service & Informatie SIEMENS
Telefoon088-4244021
Service088-4244020

Maatschets CM585AMS0 SIEMENS Combimagnetron

Maatschets CM585AMS0