PELGRIM GWA820RVS

Geintegreerde afzuigkap

1 a 2 werkdagen
Indien voorradig bij de leverancier
Gegarandeerd de scherpste prijs!
Bel 0226-355340 voor deze korting!Mail voor deze korting
 • Onze klantenservice is vandaag tot 22:00 uur bereikbaar
 • Klanten beoordelen Keukenloods.nl met een 8,9
 • Productinformatie

 • Specificaties


  De informatie bij dit product komt van de site van PELGRIM om je te informeren.
  Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.
 • Online vraag & antwoord

  Stel je vraag
  Door: bezoeker
  Vraag:

  is deze ook rvs van kleur of is het een grijs kleurige

  Antwoord:

  Deze is grijs qua kleur

  Gepost op: zaterdag 22 oktober 2016 - 11:58
  Door: bezoeker
  Vraag:

  Heeft deze afzuigkap ook een achterafvoer???

  Antwoord:

  Dit model heeft alleen een luchtuitlaat aan de boven zijde.

  Gepost op: donderdag 11 augustus 2016 - 19:15
  Door: bezoeker
  Vraag:

  De afvoer(slang) van de huidige afzuigkap die ik wil vervangen is een rond 10. Ik overweeg of de Pelgrim GWA720KOR of de Pelgrim GWA820RVS aan te schaffen. Bij de 820 staat als afvoer 150/120. Is er een mogelijkheid om de 820 toch aan te sluiten op een rond 10?

  Antwoord:

  Dan zou u kunnen kijken voor een verloop stuk. Dit zou u wellicht in een bouwmarkt kunnen aanschaffen.

  Gepost op: maandag 23 mei 2016 - 15:43
  Door: bezoeker
  Vraag:

  De oude luchtafvoerslang ligt los op de bovenkastjes. Kunnen wij bij dit apparaat eventueel ook kiezen voor afvoer via recirculatie? Of misschien pas kiezen als de installateur er is?

  Antwoord:

  Recirculatie is een mogelijkheid. Hier is alleen wel een koolstoffilter voor nodig. dit dient los besteld te worden, het betreft de KF23 welke 29,- kosten.

  Gepost op: dinsdag 15 september 2015 - 14:56
  Door: bezoeker
  Vraag:

  Kan het apparaat aan de naastgelegen keukenkastjes gemonteerd worden... of kan het alleen aan de achterwand gemonteerd worden?

  Antwoord:

  Deze kan inderdaad ook aan de naastgelegen kasten gemonteerd worden.

  Gepost op: zaterdag 08 augustus 2015 - 19:25
  Totaal: 5 vragen
 • Reviews

  GWA820RVS
  De GWA820RVS wordt gemiddeld beoordeeld met een  7,6 schaal (1 t/m 10)


  Voeg een review toe
  Door: HOOGEVEEN, W. DHR  |  09-04-2019 15:12
  6
   6

  Op de hoogste stand maakt hij behoorlijk lawaai, niet prettig. Functioneert op zich prima. De bediening van de schakelaar van de drie standen voor afbuiging gaat behoorlijk zwaar! Een traploze verstelling zou veel beter zijn. Een afzuigkap die voldoende is maar niet echt een aanbeveling.

  In bezit: een maand

  Door: LUMMEN DHR  |  06-03-2018 20:57
  6
   6

  Openen klep gaat niet erg soepel, klinkt een beetje goedkoop. Maakt erg veel lawaai in hoogste stand. Geen terugslagklep, waardoor het in huis koud werd tijdens de vorstperiode met veel wind.

  In bezit: een maand

  Door: HAM VAN DEN A  |  15-11-2017 15:19
  9
   9

  Prima afzuigkap, paste op de bestaande locatie. Installeren was zeer eenvoudig. Goede prijs/kwaliteit verhouding. We hopen er nog lang plezier van de hebben. De vorige was ook een Pelgrim en heeft het bijna 30 jaar uitgehouden. We hebben e.e.a. moeten vervangen omdat de motor ernstig vervuild was en we problemen willen voorkomen.

  In bezit: een maand

  Door: LUTKEHAUS, P. DHR   |  28-01-2017 10:30
  8
   8

  Had een Pelgrim van 21 jaar oud die trouwens nog steeds werkte echter de zuigkracht was uit er, waarschijnlijk door toch te veel vuil in de motor.

  In bezit: een maand

  Door: LANGENKAMP B   |  01-12-2016 08:23
  8
   8

  Omdat het om vervanging van een afzuigkap ging, achter een bestaand deurtje, kwamen we automatisch bij dit model terecht. De afzuiging is prima en het geluidsniveau zeer acceptabel. Filter nu in twee delen; prettiger i.v.m. schoonmaken. Jammer dat het licht alleen maar aan kan als de afzuigkap open is. En jammer voor ons is dat dit model een paar centimeter minder hoog bleek te zijn dan de voorgaande, zodat we nu een lelijk, onafgewerkt, strookje muur in zicht hebben waar we nog wat aan moeten doen.

  In bezit: een paar weken

  Door: SCHAEFFER, E.   |  15-11-2016 12:02
  7
   7

  De naamgeving van dit apparaat impliceert dat hij van rvs plaat is gemaakt, ook de prijsstelling. Was hier dus van uit gegaan , doch het apparaat is gewoon plaatstaal in een donker grijze kleur, dit was eigenlijk mijn bedoeling niet. Doch i.v.m. renovatie keuken dit maar voor lief genomen. Na inbouwen bleek de schakelaar van de ventilator niet te werken na ruim 10 dagen wachten is dit opgelost door een service monteur. Bij een volgende aanschaf geld voor mij dan ook eerst zien wat je koopt, als ik dat bij deze aankoop ook had gedaan en niet op een omschrijving was af gegaan , dan was het dit apparaat nooit geworden.

  In bezit: een paar weken

  Door: SMID R.R.   |  17-12-2015 19:50
  7
   7

  Ik heb deze afzuigkap van Pelgrim gekozen als vervanging van mijn andere Pelgrimafzuigkap, welke stuk was gegaan. Met behulp van de bijgeleverde gebruiksaanwijzing was het monteren een fluitje van een cent. De bediening is simpel, doch functioneel. Tot nu toe ben ik heel tevreden. Ik weet natuurlijk niet hoelang hij meegaat, hopelijk langer dan de vorige!

  In bezit: een paar weken

  Door: POST P   |  09-12-2015 13:59
  10
   10

  Was de goede maat voor in bouw van dit product ter vervanging van het oude

  In bezit: een kwartaal

  Totaal: 8 reviews
 • Garantie

  Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie en service op de GWA820RVS van PELGRIM als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom. In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen. Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de PELGRIM GWA820RVS 2 jaar fabrieksgarantie.

  Extra garantie: 3 jaar extra garantie bij registratie
  Combi garantie: 8 jaar bij 4 apparaten van PELGRIM
 • Bezorgen

  Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

  Oude apparatuur
  Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

  Aflevering
  De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

  Bezorgafspraak
  Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

  Betaling
  Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
  Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
  Betalen kan via onze mobiele *PIN aan de chauffeur bij aflevering. Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering. *PIN: Let op! Je kunt maximaal €2250,- pinnen, tenzij anders met jouw bank afgesproken.

  Factuur
  Bij levering ontvang je de factuur.

 • Afhalen

  Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

  Keukenloods.nl BV
  De veken 330
  1716 KJ Opmeer

  Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

 • Downloads

  Maatschets

  Maatschets GWA820RVS

  Je hebt Adobe Reader nodig om pdf bestanden te bekijken,
  heb je deze nog niet geinstaleerd klik dan op Get Adobe Reader!
  Download Adobe Reader