Keukenapparatuur

De aanschaf van een nieuwe keuken is niet zomaar iets. De indeling, de maten, de stijl en het materiaal; allemaal overwegingen waar goed over nagedacht moet worden. En heeft u eenmaal bepaald welke keuken het moet worden, dan komt u bij het volgende vraagstuk; welke keukenapparatuur wilt u hebben en waar moet deze geplaatst worden?

Welke apparaten kiest u?

Bent u dol op koken en houdt u van de laatste snufjes op elk gebied? Of bent u meer iemand met een overvolle agenda die in de keuken vooral koffie zet of snel een kant-en-klare maaltijd in de magnetron doet? Dit zijn natuurlijk twee uitersten, maar het helpt wel bij het bepalen welke apparatuur voor u de beste keuze zijn. De kookfanaat wil het liefst 2 super moderne ovens, een grote kookplaat, kneed- en keukenmachine en een Amerikaanse koel-vriescombinatie etc. Deze moeten handig geplaatst zijn zodat u makkelijk heen en weer kan bewegen in de keuken en overal goed bij kan.

Voor mensen met een overvolle agenda die de keuken alleen maar in- en uitflitsen zijn een goed koffieapparaat en een slimme combimagnetron een goede keuze.

Andere vragen die u kunt stellen zijn; kook ik liever op gas of keramisch? Wil ik de oven op ooghoogte of op de grond? Welke functies verwacht ik van mijn oven? Hoeveel gezinsleden zijn er en hoe groot moet mijn koel-vriescombinatie zijn, of kies ik een aparte koelkast en vrieskast?

Door op die manier uw wensenlijstje te bekijken, wordt de keuze makkelijker.

De uitstraling

Vervolgens gaat u kijken naar het uiterlijk. De eerste vraag is of u inbouwapparatuur wilt of juist niet. Inbouwapparatuur heeft het voordeel dat uw keuken rustiger oogt; het vormt meer één geheel omdat u bijvoorbeeld de deur van de koelkast eenzelfde front geeft als de keukenkastjes. Kiest u voor gekleurde apparatuur, roestvrijstaal of zwart/wit? Ook dat is weer bepalend voor de sfeer van uw keuken. En tot slot; naar welk merk gaat uw voorkeur uit? Bij Keukenloods.nl kunt u terecht voor alle grote merken. Bovendien adviseren wij u ook graag, aarzel dus niet om iets te vragen!

De uitstraling

Advies op maat

Het internet biedt natuurlijk een uitkomst voor de eerste oriŰntatie en inspiratie voor jouw nieuwe keuken. Toch mis je vaak concreet keuken-advies. En dan kun je het beste een afspraak maken met een van onze adviseurs. Zij maken graag tijd voor jouw vragen, advies en voor goede koffie. Tijdens het adviesgesprek in ÚÚn van onze vestigingen, kun je ook op je gemak de showroom bekijken.

Advies op maat

Keukenadviseur bij jou thuis

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je de samenstelling van je nieuwe keuken rustig wilt bespreken in een vertrouwde omgeving. Onze keukenadviseur kan ook bij je langskomen met brochures en uitvoeringen van keuken elementen. Dan kan het keukenadvies goed afgestemd worden op de rest van jouw huis of bedrijf. Daarnaast kunnen maten direct opgenomen worden, waardoor de keuken zeker zal passen.

Keukenadviseur bij jou thuis

Vakkundig ge´nstalleerd

Jouw keuken is een bijzondere en kostbare aankoop. Je wilt dan ook dat je keuken en de bijbehorende apparatuur vakkundig en met zorg gemonteerd worden. Keukenloods.nl biedt jou deze mogelijkheid.

Informeer bij jouw keukenadviseur naar de uitgebreide mogelijkheden.

Vakkundig ge´nstalleerd