Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.
- Onze medewerkers dragen (zoveel als mogelijk) een mondkapje.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus 
(klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Kom maximaal met 2 personen per huishouden.
- Wij verzoeken je dringend, om in onze winkels een mondkapje te dragen. 
Wanneer je deze niet zelf mee hebt zullen wij die voor je verzorgen.
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.

Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl
  • Afbeelding 1 van 2
  • Afbeelding 2 van 2

Keuken van dhr. F. Matic

Plaats:IJMUIDEN
Winkel:Zaandam-XXL

Na een uitgebreid gesprek over mijn wensen, ben ik samen met Barry Loef tot deze klassieke maar tijdloze hacker keuken gekomen. De keuken is van alle gemakken voorzien. Zo is er een Quooker voor direct kokend water met daarnaast een ingebouwd zeeppompje, een handig medicijnkastje en wordt de ruimte optimaal benut door de handige LeMans kasten (met uittrekbare draaiplateaus) in beide hoeken. Hierdoor konden we de bovenkastjes weglaten, wat zorgt voor een strak en rustig geheel. Een van de eyecatchers van de keuken is de inductie kookplaat met ingebouwd afzuigsysteem. Tijdens het koken komt er aan de achterzijde een afzuigsysteem omhoog die na het koken in het aanrecht verdwijnt. De afzuigwand fungeert tevens als bescherming zodat de muur achter de kookplaat niet vies wordt. Als extra bescherming is deze achterwand tevens voorzien van een extra beschermlaag waardoor je de wand gemakkelijk kunt schoonmaken en bijv. vetvlekken geen enkel probleem zijn. Om de gehele u-keuken een rustige uitstraling te geven zijn 2 van de 3 zijden volledig symmetrisch. Daarnaast is er gekozen voor een onderbouw gootsteen in het zwart zodat deze zo min mogelijk opvalt. Het blad is van 6cm opgedikt Nero assoluto graniet (natuursteen). De spatrand is uitgevoerd in hetzelfde materiaal en dezelfde dikte 6cm om het rustige beeld te behouden. Omdat er voldoende ruimte beschikbaar is, is te keuken tevens 10cm verder van de muur geplaatst zodat er 10cm extra bladruimte ontstaat en de keuken en nog rijkere uitstraling krijgt. Voor de rest van de apparatuur is gekozen voor Bosch. De ingebouwde vaatwasser heeft een handige laser/lamp ingebouwd die informatie over bijvoorbeeld de resterende programmaduur op de grond projecteert. Hierdoor is het niet nodig de vaatwasser tussentijds te openen. Zonder Barry zou ik veel van dit soort zaken absoluut over het hoofd hebben gezien, dus via deze weg nogmaals: enorm bedankt voor de goeie service en het meedenken. Het eindresultaat mag er zeker zijn!

Contact

Geïnteresseerd in deze keuken?
Neem dan contact met ons op: