De webshop is geopend! Helaas zijn onze winkels gesloten. Wel staan we voor je klaar! Bekijk hier hoe we dit doen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.


1. Bezoek aan onze winkels

Helaas zijn al onze winkels tot nader order gesloten. Wel zijn al onze winkels telefonisch en per mail bereikbaar. Bekijk hier de contactgegevens van onze filialen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Heb jij al een afspraak gemaakt?
Onze collega’s uit het desbetreffende filiaal nemen (minimaal een dag voor de afspraak) contact met je op. Wellicht kunnen we de afspraak via videobellen toch laten doorgaan.

 

Afspraak maken
Een fysieke afspraak in een filiaal is op dit moment niet mogelijk. Maar we denken graag in oplossingen! Door middel van videobellen kunnen we je toch te woord staan. Samen kunnen we bijvoorbeeld de opstelling van jouw nieuwe keuken al tekenen, de fronten uitkiezen en overige bijzonderheden bespreken. Wil je hierover meer informatie? Neem contact op met het filiaal bij jou in de buurt.

 

Apparatuur nodig?
Geen probleem. Onze webshop is geopend en wij kunnen de apparatuur blijven bezorgen. Heb je een vraag? Het online verkoop team staat voor je klaar. Schroom niet om contact op te nemen. 

 

2. Bezoek aan huis
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen. Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk.

 

3. Informatie over jouw nieuwe keuken

Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Hierbij staat jouw gezondheid en die van onze medewerkers centraal. We verzoeken je daarom om alle RIVM-maatregelen te respecteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of neem contact op met het filiaal.

 

4. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op de orderstatus pagina.

 

Tenslotte

We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

  • Afbeelding 1 van 2
  • Afbeelding 2 van 2

Keuken van dhr. F. Matic

Plaats:IJMUIDEN
Winkel:Zaandam-XXL

Na een uitgebreid gesprek over mijn wensen, ben ik samen met Barry Loef tot deze klassieke maar tijdloze hacker keuken gekomen. De keuken is van alle gemakken voorzien. Zo is er een Quooker voor direct kokend water met daarnaast een ingebouwd zeeppompje, een handig medicijnkastje en wordt de ruimte optimaal benut door de handige LeMans kasten (met uittrekbare draaiplateaus) in beide hoeken. Hierdoor konden we de bovenkastjes weglaten, wat zorgt voor een strak en rustig geheel. Een van de eyecatchers van de keuken is de inductie kookplaat met ingebouwd afzuigsysteem. Tijdens het koken komt er aan de achterzijde een afzuigsysteem omhoog die na het koken in het aanrecht verdwijnt. De afzuigwand fungeert tevens als bescherming zodat de muur achter de kookplaat niet vies wordt. Als extra bescherming is deze achterwand tevens voorzien van een extra beschermlaag waardoor je de wand gemakkelijk kunt schoonmaken en bijv. vetvlekken geen enkel probleem zijn. Om de gehele u-keuken een rustige uitstraling te geven zijn 2 van de 3 zijden volledig symmetrisch. Daarnaast is er gekozen voor een onderbouw gootsteen in het zwart zodat deze zo min mogelijk opvalt. Het blad is van 6cm opgedikt Nero assoluto graniet (natuursteen). De spatrand is uitgevoerd in hetzelfde materiaal en dezelfde dikte 6cm om het rustige beeld te behouden. Omdat er voldoende ruimte beschikbaar is, is te keuken tevens 10cm verder van de muur geplaatst zodat er 10cm extra bladruimte ontstaat en de keuken en nog rijkere uitstraling krijgt. Voor de rest van de apparatuur is gekozen voor Bosch. De ingebouwde vaatwasser heeft een handige laser/lamp ingebouwd die informatie over bijvoorbeeld de resterende programmaduur op de grond projecteert. Hierdoor is het niet nodig de vaatwasser tussentijds te openen. Zonder Barry zou ik veel van dit soort zaken absoluut over het hoofd hebben gezien, dus via deze weg nogmaals: enorm bedankt voor de goeie service en het meedenken. Het eindresultaat mag er zeker zijn!

Contact

Geïnteresseerd in deze keuken?
Neem dan contact met ons op: