Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.
- Onze medewerkers dragen (zoveel als mogelijk) een mondkapje.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus 
(klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Kom maximaal met 2 personen per huishouden.
- Wij verzoeken je dringend, om in onze winkels een mondkapje te dragen. 
Wanneer je deze niet zelf mee hebt zullen wij die voor je verzorgen.
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.

Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl
  • Afbeelding 1 van 2
  • Afbeelding 2 van 2

Keuken van familie Munniksma

Plaats:Wergea
Winkel:Veendam

Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe keuken zijn we bij heel wat keukenzaken geweest. Omdat dit onze eerste verbouwing was hebben wij ons overal goed laten informeren. Al snel kwam we er achter dat elke keukenzaak zijn eigen aanpak heeft. Niet alle ervaringen waren positief en er zit een groot verschil in de opbouw van de prijs. Bij 1 keukenzaak daalde de prijs met 50% zonder moeite, die neemt zijn prijzen blijkbaar niet serieus. Natuurlijk is een korting leuk, maar als ze zonder aandringen van 18000 naar 9000 zakken lijkt mij dit niet heel betrouwbaar. Via 2 collega\\\\\\\'s kwamen we terecht bij de Keukenloods. Ondanks dat het een uurtje rijden is, hebben we een afspraak ingepland. Melanie de Vries heeft ons echt super begeleid en geholpen met het doorhakken van knopen. Bij alle zaken waar wij waren geweest was ons verteld dat wij geen koelkast en vriezer onder elkaar konden hebben omdat wij een greep-loze keuken wilden met 1 horizontale lijn over de hele keuken. Melanie heeft ons een manier getoond waarop onze wens toch vervuld kon worden. De No-Nonsens aanpak beviel ons super! Geen rare prijzen, alles is duidelijk gespecificeerd en de afspraken worden nagekomen. Op vragen via mail hadden we vaak dezelfde dag al antwoord en het vooruit laten leveren van bepaalde onderdelen was geen probleem. Ronald Reinders heeft bij ons de keuken ingemeten en geplaatst. Ook hij heeft een super professionele aanpak en levert hoge kwaliteit. Samen met een collega hebben ze in 1 dag de hele keuken geïnstalleerd en volledig naar wens opgeleverd. De dag nadat de keuken geplaatst was belde Melanie nog even om te checken of alles goed verlopen was. Kortom, een zeer grote aanrader!

Contact

Geïnteresseerd in deze keuken?
Neem dan contact met ons op: