Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Schaarste en leveringsproblemen
Wellicht heb je het in het nieuws al voorbij zien komen, maar diverse grondstoffen (o.a. hout) worden steeds schaarser en hierdoor stijgen de prijzen. Ook is er een tekort aan computerchips. Onze leveranciers (van keukens en apparatuur) hebben hier helaas ook mee te maken. Verder is de Europese vraag enorm gegroeid terwijl de productiecapaciteit door de coronamaatregelen en tekorten van grondstoffen is gedaald.

Ons advies: heb je binnenkort apparatuur of een keuken nodig? Bestel snel om leverproblemen en prijsverhogingen te voorkomen. Wij gaan onze uiterste best doen om de bestelling snel en voor de beste prijs bij jou te bezorgen! Voor advies en vragen staat ons verkoopteam online voor je klaar. 

Onze winkels en webshop zijn geopend!
Onze winkels zijn geopend. Langskomen? Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken zodat je er zeker van bent dat wij alle tijd voor je hebben om je goed te informeren. Hier vind je onze afspraakpagina waar je een datum en voorkeurstijd kunt aangeven. Onze adviseurs nemen z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bevestigen. Uiteraard is onze webshop 24/7 geopend en kunnen wij je bestelling indien voorradig snel thuis bezorgen.
 
Bezorging aan huis en afhalen
Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. Afhalen in een van onze filialen is ook een mogelijkheid. 

Informatie over jouw nieuwe keuken
Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of contact opnemen met het filiaal.
 
Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid.
 
Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

 

  • Afbeelding 1 van 2
  • Afbeelding 2 van 2

Keuken van familie Munniksma

Plaats:Wergea
Winkel:Veendam

Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe keuken zijn we bij heel wat keukenzaken geweest. Omdat dit onze eerste verbouwing was hebben wij ons overal goed laten informeren. Al snel kwam we er achter dat elke keukenzaak zijn eigen aanpak heeft. Niet alle ervaringen waren positief en er zit een groot verschil in de opbouw van de prijs. Bij 1 keukenzaak daalde de prijs met 50% zonder moeite, die neemt zijn prijzen blijkbaar niet serieus. Natuurlijk is een korting leuk, maar als ze zonder aandringen van 18000 naar 9000 zakken lijkt mij dit niet heel betrouwbaar. Via 2 collega\\\\\\\'s kwamen we terecht bij de Keukenloods. Ondanks dat het een uurtje rijden is, hebben we een afspraak ingepland. Melanie de Vries heeft ons echt super begeleid en geholpen met het doorhakken van knopen. Bij alle zaken waar wij waren geweest was ons verteld dat wij geen koelkast en vriezer onder elkaar konden hebben omdat wij een greep-loze keuken wilden met 1 horizontale lijn over de hele keuken. Melanie heeft ons een manier getoond waarop onze wens toch vervuld kon worden. De No-Nonsens aanpak beviel ons super! Geen rare prijzen, alles is duidelijk gespecificeerd en de afspraken worden nagekomen. Op vragen via mail hadden we vaak dezelfde dag al antwoord en het vooruit laten leveren van bepaalde onderdelen was geen probleem. Ronald Reinders heeft bij ons de keuken ingemeten en geplaatst. Ook hij heeft een super professionele aanpak en levert hoge kwaliteit. Samen met een collega hebben ze in 1 dag de hele keuken geïnstalleerd en volledig naar wens opgeleverd. De dag nadat de keuken geplaatst was belde Melanie nog even om te checken of alles goed verlopen was. Kortom, een zeer grote aanrader!

Contact

Geïnteresseerd in deze keuken?
Neem dan contact met ons op: