Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.


Bezoek aan onze winkels

Onze winkels zijn weer geopend! Langskomen? Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken. (We mogen maar een maximaal aantal klanten tegelijkertijd ontvangen). Wil je een afspraak maken? Ga direct naar onze afspraakpagina. Onze adviseurs nemen (na het invullen van het afspraakformulier) z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bespreken.
 

Apparatuur nodig?
Geen probleem. Onze webshop is geopend en wij kunnen de apparatuur blijven bezorgen. Heb je een vraag? Het online verkoop team staat voor je klaar. Schroom niet om contact op te nemen. 

 

Bezorging aan huis

Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je hierover vragen dan kun je contact met ons opnemen. Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. 

 

Afhalen

Afhalen is sinds 10 februari weer mogelijk! Een artikel bij jou in de buurt afhalen? Neem vooraf contact op met het filiaal om de afhaaldatum + tijd te bespreken. Vooraf betalen is verplicht. 

 

Informatie over jouw nieuwe keuken

Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Hierbij staat jouw gezondheid en die van onze medewerkers centraal. We verzoeken je daarom om alle RIVM-maatregelen te respecteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of neem contact op met het filiaal.

 

Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op de orderstatus pagina.

 

Tenslotte

We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

 

Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

Wat kan een keukenspecialist voor jou betekenen?

Wat kan een keukenspecialist voor jou betekenen?

Voordat je de beslissing maakt voor een nieuwe keuken in je huis is het altijd verstandig om even te spreken met een keukenspecialist. De keukenspecialisten van Keukenloods kunnen je bij ieder onderwerp helpen. Het aanschaffen van een nieuwe keuken is namelijk niet iets dat je zomaar even doet. Hier heb je professioneel advies voor nodig. Het is een grote investering waar je goed over na dient te denken. Deskundig advies van een keukenspecialist kan dan ook heel waardevol zijn.

De voordelen van advies van een keukenspecialist

Op het internet vind je overal inspiratie voor je nieuwe keuken. Denk maar aan het sociale media platform Pinterest of Instagram, waar ontzettend veel inspiratie te vinden is. Inspiratie opdoen is belangrijk voor de oriëntatiefase, omdat je er zo eenvoudig achter komt wat je ongeveer mooi vindt. Als het tijd wordt om een beslissing te maken, kan onze keukenspecialist jou helpen bij het maken van de juiste beslissing. Deze kan zelfs bij je langskomen om de maten van je keuken op te nemen en het keukenadvies goed af te stemmen op de rest van je huis. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt en nog voor lange tijd zult genieten van je nieuwe keuken.

Hoekkeuken

Waar kan een keukenspecialist je over adviseren?

Een keukenspecialist kan advies geven over of je bijvoorbeeld een showroom keuken kiest, of dat je beter een keuken op maat kan laten maken. Dit hangt af van de opstelling van jouw woning. Daarnaast is het belangrijk dat je goed nadenkt over de keukenopstelling, de opstelling zorgt voor een fijne kook omgeving en moet passen bij de ruimte. Twijfel je over de kleur van de keuken? Zelfs dan kunnen onze keukenadviseur persoonlijk advies geven over de mogelijkheden. Naast een keuken is het kiezen van keukenapparatuur ook niet altijd even makkelijk. Neem je bijvoorbeeld een geïntegreerde koel-vrieskast combinatie of liever een losstaande koelkast? Onze keukenspecialisten helpen je bij al jouw vragen

Hoekkeuken

Maak direct een afspraak

Wil je advies op maat van één van onze keukenspecialisten? Maak dan nu een afspraak via Keukenloods.nl. Natuurlijk ben je ook welkom om een bezoekje te brengen bij een van onze showrooms. Wil je graag meer informatie over onze keukens of de mogelijkheden die we bieden? Aarzel dan niet om even te bellen naar 0226-355340.

Maak een afspraak