Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus (klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons  te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.
Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant of per pin betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

Wat kan een keukenspecialist voor jou betekenen?

Wat kan een keukenspecialist voor jou betekenen?

Voordat je de beslissing maakt voor een nieuwe keuken in je huis is het altijd verstandig om even te spreken met een keukenspecialist. De keukenspecialisten van Keukenloods kunnen je bij ieder onderwerp helpen. Het aanschaffen van een nieuwe keuken is namelijk niet iets dat je zomaar even doet. Hier heb je professioneel advies voor nodig. Het is een grote investering waar je goed over na dient te denken. Deskundig advies van een keukenspecialist kan dan ook heel waardevol zijn.

De voordelen van advies van een keukenspecialist

Op het internet vind je overal inspiratie voor je nieuwe keuken. Denk maar aan het sociale media platform Pinterest of Instagram, waar ontzettend veel inspiratie te vinden is. Inspiratie opdoen is belangrijk voor de oriëntatiefase, omdat je er zo eenvoudig achter komt wat je ongeveer mooi vindt. Als het tijd wordt om een beslissing te maken, kan onze keukenspecialist jou helpen bij het maken van de juiste beslissing. Deze kan zelfs bij je langskomen om de maten van je keuken op te nemen en het keukenadvies goed af te stemmen op de rest van je huis. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt en nog voor lange tijd zult genieten van je nieuwe keuken.

Hoekkeuken

Waar kan een keukenspecialist je over adviseren?

Een keukenspecialist kan advies geven over of je bijvoorbeeld een showroom keuken kiest, of dat je beter een keuken op maat kan laten maken. Dit hangt af van de opstelling van jouw woning. Daarnaast is het belangrijk dat je goed nadenkt over de keukenopstelling, de opstelling zorgt voor een fijne kook omgeving en moet passen bij de ruimte. Twijfel je over de kleur van de keuken? Zelfs dan kunnen onze keukenadviseur persoonlijk advies geven over de mogelijkheden. Naast een keuken is het kiezen van keukenapparatuur ook niet altijd even makkelijk. Neem je bijvoorbeeld een geïntegreerde koel-vrieskast combinatie of liever een losstaande koelkast? Onze keukenspecialisten helpen je bij al jouw vragen

Hoekkeuken

Maak direct een afspraak

Wil je advies op maat van één van onze keukenspecialisten? Maak dan nu een afspraak via Keukenloods.nl. Natuurlijk ben je ook welkom om een bezoekje te brengen bij een van onze showrooms. Wil je graag meer informatie over onze keukens of de mogelijkheden die we bieden? Aarzel dan niet om even te bellen naar 0226-355340.

Maak een afspraak