Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus (klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons  te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.
Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant of per pin betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

Video's voor het zelf plaatsen van je nieuwe keuken

Video's voor het zelf plaatsen van je nieuwe keuken

Ga je zelf je nieuwe keuken plaatsen, maar weet je nog niet waar je moet beginnen? Om het je iets makkelijker te maken, hebben wij hier een aantal handige montage video's verzameld van bekende keukenmerken Nobilia, Impuls en Häcker. Deze zullen je op verschillende gebieden helpen om jouw keuken in elkaar te zetten.

Hoe monteer je een kookplaat?

Bij elk inbouwapparaat moeten de maten precies kloppen. Zorg er daarom voor dat de nismaat goed afgestemd is op de afmeting van de kookplaat. Is dit allemaal in orde? Plak dan de randen van het werkblad en de kookplaat goed af. Dit voorkomt beschadigingen. Vergeet ook niet om een rubberen rand aan te leggen, zodat de kookplaat goed op zijn plek wordt gehouden. Hiermee kun je ook de hoogte van de plaat goed afstemmen op het werkblad. Breng daarna de kitrand aan. Haal hierna de tape van de kookplaat en het werkblad af, en laat het een dag uitharden. 

Hoe monteer je een inbouwvaatwasser?

Om een vaatwasser in te bouwen, is het goed om te controleren dat het apparaat de juiste afmetingen heeft. Weet je nog niet zeker of de vaatwasser gaat passen? Meet dan (opnieuw) de nismaten op. Gaat dit goed, dan kun je de vaatwasser inbouwen. Schuif het apparaat in de nis, en pak de meetlat erbij. Meet hiermee waar de schroeven moeten komen in het frontpaneel, en maak op die plek een gaatje met de boormachine. Leg nu het paneel tegen de vaatwasser aan en kijk of het goed uitkomt. Zo ja, dan kun je de het frontpaneel zonder problemen monteren.

Hoe plaats je een inbouw oven?

Net zoals een vaatwasser is het erg belangrijk dat een inbouw oven op de juiste manier wordt geplaatst. Voor een optimale werking moet de oven namelijk genoeg ruimte hebben. In deze video is er te zien hoe dit in zijn werking gaat. Voor de zekerheid willen we graag vermelden dat de oven niet aan de hendel opgetild moet worden.

Hoe plaats je een spoelbak?

Het plaatsen van de spoelbak is een erg nauwkeurige klus. Het is namelijk belangrijk dat de spoelbak precies past. In deze video is te zien hoe je dit het beste kan doen.

Hoe monteer je de keukendeuren?

Het plaatsen van de keukenkasten is een precieze klus. Deze kasten moeten namelijk zo precies mogelijk geplaatst worden. Dit is om te voorkomen dat ze te dicht tegen de andere kasten worden geplaatst. Anders gaan de kasten niet open zoals ze horen. In deze video is er te zien waar er hierbij opgelet moet worden.

Hoe plaats je een carrouselkast?

Een carrouselkast monteren is niet altijd even simpel. In deze video is het gehele proces te zien. Let goed op dat je de carrouselkast altijd test voordat je stopt met monteren

Hoe monteer je het draaimechanisme van een carrouselkast?

Een draaiende carrouselkast zorgt voor extra veel opbergruimte in jouw keuken. Maar heb je eigenlijk al nagedacht over het monteren van het draaimechanisme? In deze video wordt er stap voor stap uitgelegd hoe je dit doet! 

Hoe stel je de snelheid in van een carrouselkast?

Naast het monteren van het draaimechanisme moet er ook gedacht worden aan de snelheid van de carrouselkast. Hoe je de snelheid insteld is te zien in deze video!

Hoe monteer je de scharnieren?

De scharnieren monteren klinkt misschien makkelijker dan het is. Dit is niet altijd het geval, als de scharnieren te strak worden afgesteld kunnen de keukendeuren niet goed sluiten. In deze video wordt er uitgelegd hoe ze op de juiste manier afgesteld moeten worden.  

Hoe monteer je een liftdeur van een magnetron?

Een kast om je magnetron in te plaatsen zorgt voor een opgeruimde keuken. Een deur die je omhoog trekt is ideaal voor het gemak in de keuken. Deze deur wordt de liftdeur genoemd. In deze video is er te zien hoe deze liftdeur wordt geplaatst

Hoe plaats je de overige liftdeuren van de keuken?

Naast een magnetron zijn deze omhoog schuivende liftdeuren natuurlijk ideaal voor meerdere kasten in je keuken. In deze video is te zien hoe deze worden gemonteerd.

Hoe plaats je een apothekerskast?

In dit filmpje is er te zien hoe een apothekerskast geplaatst wordt. Misschien heb je zelf wel een goede set spierballen. Anders is het namelijk handig om toch voor wat extra kracht te zorgen. De apothekerskast moet opgetild worden en deze is niet licht!

Hoe plaats je hoge keukenkasten van Impuls?

In deze handige montage video worden de hoge keukenkasten van Impuls toegelicht. Zorg dat je altijd een kleedje onder de keukenonderdelen plaatst!

Hoe plaats je lage keukenkasten van Impuls?

In deze montage video is te zien hoe de keukenkasten van het keukenmerk Impuls worden gemonteerd. De lage keukenkasten worden hierbij uitgelicht. 

Hoe plaats je de kantelbeveiliging?

In deze video wordt er stap voor stap uitgelicht hoe je ervoor zorgt dat de poten onder de keukenkasten zo goed mogelijk worden gemonteerd. Dit voorkomt het kantelen van de keukenkasten. Je wilt natuurlijk niet dat je heerlijke gerechten van je aanrecht afschuiven.

 

Hoe plaats je het voetstuk van de keukenkasten?

De afwerking onder de keukenkast wordt het voetstuk genoemd. Om je keuken tot in de details af te werken is het belangrijk dat het voetstuk zo netjes mogelijk wordt gemonteerd.

Hoe monteer je de hangsystemen?

Ons keukenmerk Häcker laat zien hoe je op een handige manier de hangsystemen in jouw keuken kunt monteren. Zorg dat je goed let op de stappen en hier rustig de tijd voor neemt.

Hoe plaats je de uittreksels?

In deze video laat de keukenmonteur zien hoe je de uittreksels van de lades op de correcte manier monteert. Zoals je in de video ziet is het belangrijk om altijd de lades op een kleed te plaatsen tijdens het monteren. Hiermee voorkom je schade aan je nieuwe keukenlades.

Ben jij er helemaal klaar voor om zelf je nieuwe keuken te plaatsen?

Het plaatsen van een keuken is een flinke klus en kan best even duren. Houd hier goed rekening mee met het maken van je planning. We hopen dat we je toch zoveel mogelijk hebben geholpen door het plaatsen van deze montage video's. Als je twijfelt of het wel goed gaat tijdens het monteren van je keuken, bel ons dan gerust. Je kan ons bereiken op 0226-355340. We wensen je veel succes!