Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.


Bezoek aan onze winkels

Onze winkels zijn weer geopend! Langskomen? Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken. (We mogen maar een maximaal aantal klanten tegelijkertijd ontvangen). Wil je een afspraak maken? Ga direct naar onze afspraakpagina. Onze adviseurs nemen (na het invullen van het afspraakformulier) z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bespreken.
 

Apparatuur nodig?
Geen probleem. Onze webshop is geopend en wij kunnen de apparatuur blijven bezorgen. Heb je een vraag? Het online verkoop team staat voor je klaar. Schroom niet om contact op te nemen. 

 

Bezorging aan huis

Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je hierover vragen dan kun je contact met ons opnemen. Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. 

 

Afhalen

Afhalen is sinds 10 februari weer mogelijk! Een artikel bij jou in de buurt afhalen? Neem vooraf contact op met het filiaal om de afhaaldatum + tijd te bespreken. Vooraf betalen is verplicht. 

 

Informatie over jouw nieuwe keuken

Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Hierbij staat jouw gezondheid en die van onze medewerkers centraal. We verzoeken je daarom om alle RIVM-maatregelen te respecteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of neem contact op met het filiaal.

 

Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op de orderstatus pagina.

 

Tenslotte

We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

 

Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

U-keukens

Op zoek naar een U keuken? Wij loodsen je erdoorheen!

Als je op zoek bent naar een extra grote en ruime keuken, is een u-keuken perfect voor jou! Deze keukenopstelling is een keuken in een u-vorm. Dus nét geen heel vierkant! Perfect voor genoeg opbergruimte, kookruimte en zelfs leefruimte. Je kan bijvoorbeeld gezellig aan een kant van de keuken een wijntje drinken of de kids lekker laten tekenen, terwijl jij rustig kookt. Alles is mogelijk!

Bekijk assortiment u-keukens

Keuken inspiratie voor een u-keuken

Een keuken inrichten met een u-opstelling geeft je oneindig veel mogelijkheden. Door deze opstelling heb je namelijk onwijs veel ruimte. Je kunt kiezen voor meerdere werkplekken met verschillende kook opties. Kies bijvoorbeeld voor verschillende domino-elementen op het werkblad. Deze domino-elementen geven je de opties om gril koken, gas koken, teppanyaki koken of inductie koken te combineren. Daarbij kun je kiezen voor luxe opties zoals een Quooker heet water kraan, luxe inbouw oven, inbouw vaatwasser en geïntegreerde koel-vrieskast combinaties. Alles zal passen in jouw ruimte U-keuken.  

U-keuken

Voor- en nadelen u-keuken

Bij een u-opstelling sta je precies tussen alle keukenblokken in, hierdoor heb je veel ruimte en is alles binnen handbereik. Een van de ruimtes op het werkblad van de keuken kan dienen als bar, hierdoor kun je weer een extra eethoek creëren en ben je zomaar een trotse eigenaar van een u-keuken met bar. Perfect voor veel gezelligheid in de keuken. Daarbij is het grootste voordeel natuurlijk de ruimte op het werkblad. Kun je niet kiezen tussen al dat handige keukenapparatuur? In een keuken met u-opstelling hoef je je daar niet druk om te maken. Dan heb je namelijk genoeg ruimte om in elke hoek jouw favoriete apparaten te plaatsen.

U-opstelling keuken

Wil jij graag een u-opstelling keuken?

Zie jij een u-keuken helemaal zitten, maar twijfel je nog een beetje? Bekijk onze keukens in het echt voor meer keuken inspiratie in onze showroom. Onze keukenadviseurs staan klaar voor een antwoord op al jouw vragen en helpen je bij het aanschaffen van jouw nieuwe droomkeuken waar je nog lange tijd van zult genieten. Wil je graag meer informatie? Dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via 0226-355340 of meteen een afspraak maken in een van onze filialen.

Maak direct een afspraak

Houten keuken