Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus (klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons  te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.
Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant of per pin betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

U-keukens

Als je op zoek bent naar een extra grote en ruime keuken, is een u-keuken perfect voor jou! Deze keukenopstelling is een keuken in een u-vorm. Dus nét geen heel vierkant! Perfect voor genoeg opbergruimte, kookruimte en zelfs leefruimte. Je kan bijvoorbeeld gezellig aan een kant van de keuken een wijntje drinken of de kids lekker laten tekenen, terwijl jij rustig kookt. Alles is mogelijk!

Bekijk assortiment u-keukens

Keuken inspiratie voor een u-keuken

Een keuken inrichten met een u-opstelling geeft je oneindig veel mogelijkheden. Door deze opstelling heb je namelijk onwijs veel ruimte. Je kunt kiezen voor meerdere werkplekken met verschillende kook opties. Kies bijvoorbeeld voor verschillende domino-elementen op het werkblad. Deze domino-elementen geven je de opties om gril koken, gas koken, teppanyaki koken of inductie koken te combineren. Daarbij kun je kiezen voor luxe opties zoals een Quooker heet water kraan, luxe inbouw oven, inbouw vaatwasser en geïntegreerde koel-vrieskast combinaties. Alles zal passen in jouw ruimte U-keuken.  

U-keuken

Voor- en nadelen u-keuken

Bij een u-opstelling sta je precies tussen alle keukenblokken in, hierdoor heb je veel ruimte en is alles binnen handbereik. Een van de ruimtes op het werkblad van de keuken kan dienen als bar, hierdoor kun je weer een extra eethoek creëren en ben je zomaar een trotse eigenaar van een u-keuken met bar. Perfect voor veel gezelligheid in de keuken. Daarbij is het grootste voordeel natuurlijk de ruimte op het werkblad. Kun je niet kiezen tussen al dat handige keukenapparatuur? In een keuken met u-opstelling hoef je je daar niet druk om te maken. Dan heb je namelijk genoeg ruimte om in elke hoek jouw favoriete apparaten te plaatsen.

U-opstelling keuken

Wil jij graag een u-opstelling keuken?

Zie jij een u-keuken helemaal zitten, maar twijfel je nog een beetje? Bekijk onze keukens in het echt voor meer keuken inspiratie in onze showroom. Onze keukenadviseurs staan klaar voor een antwoord op al jouw vragen en helpen je bij het aanschaffen van jouw nieuwe droomkeuken waar je nog lange tijd van zult genieten. Wil je graag meer informatie? Dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via 0226-355340 of meteen een afspraak maken in een van onze filialen.

Maak direct een afspraak

Houten keuken