Keukeninspiratie

Veel meer dan voorheen is de keuken een centrale plek in het huis. Niet alleen wordt er eten (voor)bereid, vaak is ook de eethoek opgesteld in de keuken. En besteed men ook buiten de maaltijden om graag tijd in de omgeving van de keuken. Ze worden daarom ook steeds mooier, uitgebreider en gezelliger. Vaak wordt gekozen voor een open keuken, zodat hij echt onderdeel is van de rest van de benedenverdieping. Een verlengstuk van de woonkamer. Woonkeuken is daarom tegenwoordig ook een veelgebruikte term.

Welke keuken ga jij kiezen?

Een keuken moet in de eerste plaats van goede kwaliteit en functioneel zijn. In de tweede plaats moet het passen in de beschikbare ruimte en deze ook optimaal benutten. Dat zijn allemaal zaken waarbij de adviseurs van Keukenloods je van advies kunnen dienen.

Maar verder is het natuurlijk ook de bedoeling dat je de keuken mooi vindt, dat je jezelf er thuis voelt en dat deze van meerwaarde is voor je woning en je woongenot.

Keukeninspiratie Groene keuken met bar

Kijk om je heen voor keukeninspiratie

Op internet kun je heel veel ideeën opdoen en ontdekken wat de nieuwe keukentrends zijn. Veel klanten hebben op internet al veel keukeninspiratie opgedaan voordat ze bij ons in de showroom verschijnen. Vaak brengen ze hun tablet mee, waarop ze de Pinterest borden met hun gepinde keukeninspiratie aan ons kunnen laten zien. Heel handig! Slim om daar eens een kijkje te nemen dus. Je vindt er designkeukens die je ziet in dure tijdschriften, vintage en doe-het-zelf ideeën en heel veel plaatjes van wat andere keukenkopers wereldwijd hebben aangeschaft.

Keukeninspiratie witte keuken met Geel

Keukeninspiratie bij keukenloods

Onze showrooms zijn natuurlijk ook een goede inspiratiebron. Naast de 11 fysieke showrooms, staat onze website ook vol met voorbeelden van keuken in verschillende stijlen. En, op de website houden we een inspiratiebord bij. Dit is een verzameling van foto’s van klanten, gemaakt en geüpload door de klanten zelf. Dit is een ideaal kijkje in de keuken bij andere mensen, letterlijk in dit geval. Dit geeft een realistischer beeld dan de vaak tot in de puntjes uitgelichte, beeld bewerkte foto’s op internet of in magazines.

Keukeninspiratie zwarte keuken met betonlook

Advies op maat

Het internet biedt natuurlijk een uitkomst voor de eerste oriŰntatie en inspiratie voor jouw nieuwe keuken. Toch mis je vaak concreet keuken-advies. En dan kun je het beste een afspraak maken met een van onze adviseurs. Zij maken graag tijd voor jouw vragen, advies en voor goede koffie. Tijdens het adviesgesprek in ÚÚn van onze vestigingen, kun je ook op je gemak de showroom bekijken.

Advies op maat

Keukenadviseur bij jou thuis

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je de samenstelling van je nieuwe keuken rustig wilt bespreken in een vertrouwde omgeving. Onze keukenadviseur kan ook bij je langskomen met brochures en uitvoeringen van keuken elementen. Dan kan het keukenadvies goed afgestemd worden op de rest van jouw huis of bedrijf. Daarnaast kunnen maten direct opgenomen worden, waardoor de keuken zeker zal passen.

Keukenadviseur bij jou thuis

Vakkundig ge´nstalleerd

Jouw keuken is een bijzondere en kostbare aankoop. Je wilt dan ook dat je keuken en de bijbehorende apparatuur vakkundig en met zorg gemonteerd worden. Keukenloods.nl biedt jou deze mogelijkheid.

Informeer bij jouw keukenadviseur naar de uitgebreide mogelijkheden.

Vakkundig ge´nstalleerd