Moderne luxe keukens

Droom jij al tijden van een moderne en luxe keuken; een keuken die niet alleen mooi en strak is, maar ook praktisch is ingedeeld en topkwaliteit apparatuur bevat? Kom dan eens naar één van onze showrooms en maak van die droom werkelijkheid! Wij hebben namelijk een ruim assortiment aan strakke moderne keukens en kunnen zelfs de keuken van je dromen op maat maken.

Luxe keukens in verschillende uitvoeringen

Een strakke moderne keuken is minimalistisch en heeft maar weinig ronde lijnen. Vaak hebben de kasten eenvoudige handgrepen van RVS die helemaal passen bij de strakke belijning van de hele keuken. Of de kasten zijn greeploos uitgevoerd. Een groot voordeel van die gestroomlijnde, moderne keukens is dat ze makkelijk schoon te houden zijn en een rustige opgeruimde uitstraling hebben. De gladde oppervlakten zijn vaak met 1 veeg van een doekje weer mooi schoon. Ben je dus op zoek naar een onderhoudsvriendelijke keuken? Kies dan voor een moderne!

Veel moderne keukens zijn uitgevoerd in wit, grijs of zwart. Maar er zijn ook keukens die juist in een heldere, opvallende kleur zijn uitgevoerd zoals bijvoorbeeld knalrood of een andere felle kleur. Houtlook komt bij moderne keukens veel minder voor, maar behoort wel tot de mogelijkheden. Verder kan de keuken mat of hoogglans zijn en zijn er moderne keukens met een dik of juist dun werkblad, of een werkblad uitgevoerd in graniet of composiet. Keukenloods heeft ook een breed aanbod aan keuken- en inbouwapparatuur van topkwaliteit, zoals bijvoorbeeld van Atag, Baumatic, Zanussi, Siemens en Pelgrim.

Materialen

Veel gebruikte materialen bij een strakke keuken zijn RVS, glas, chroom en metaal. Met die materialen krijgt een keuken een uitstraling die zowel modern als professioneel is. Ook hier geldt weer dat deze materialen mooi glad en dus makkelijk schoon te houden zijn. Wat men tegenwoordig vaak ziet is een glazen achterwand in plaats van betegeling en ook de zogenaamde zwevende keukenkasten zijn heel trendy. Een groot voordeel van deze twee factoren is dat ze de keuken groter laten lijken en het een lichter effect geeft, een effect dat je nog kunt versterken door slim verlichting aan te brengen in de keuken.

Materialen moderne keuken