Keukenopstelling

Wanneer je een keuken wilt laten plaatsen kun je kiezen uit talloze soorten, waaronder een hoekkeuken, rechte keuken, open keuken of inbouwkeuken. Weet jij al naar wat voor soort keuken jouw keuze gaat? Elk van deze soorten keukens vind je op de website én in de showrooms van Keukenloods. Onze adviseurs staan voor je klaar om je te begeleiden met de keuze van jouw nieuwe keuken.

Een hoekkeuken of rechte keuken; elke opstelling heeft zijn voordelen

Wat voor keukenopstelling kies jij voor je nieuwe keuken? Kies je hierbij voor een hoekkeuken of toch eerder voor een rechte keuken? Deze keuze heeft natuurlijk te maken met je persoonlijke voorkeur, maar ook met de ruimte die je hebt in je huis. Zo is een rechte keuken ideaal voor kleine ruimtes en daardoor erg gangbaar. Een hoekkeuken neemt wat meer ruimte in beslag, maar daar heb je dan weer wel meer kastruimte en bewegingsvrijheid voor terug.

Rechte keuken

Een nette uitstraling met een inbouwkeuken

Of je nu kiest voor een rechte keuken of een hoekkeuken, in beide varianten is het mogelijk gebruik te maken van een inbouwkeuken. Bij een inbouwkeuken is het keukenapparatuur, waaronder het fornuis, de oven en de koelkast, ingebouwd in het ontwerp van de keuken. Dit geeft een erg strak geheel en ziet er netjes afgewerkt uit. Een inbouwkeuken heeft dan ook een prachtige uitstraling.

Rechte keuken met keukenwand

CreŽer extra sfeer met een open keuken

Bij een open keuken zijn de woonkamer en keuken in dezelfde kamer verwerkt. Door de stijl van de woonkamer door te trekken naar de keuken zorgt dit voor een prachtig geheel. Tevens zorgt een open keuken voor een gezellige sfeer. De keuken wordt op deze manier namelijk een centraal deel van het huis waar in wordt geleefd, gelachen en genoten.

Hoekkeuken

Bekijk onze diverse keukens met eigen ogen

Kom eens langs in één van onze showrooms om ons uitgebreide aanbod aan keukens met eigen ogen te bekijken. Onze keukenadviseurs staan voor je klaar om je te begeleiden naar het aanschaffen van jouw nieuwe droomkeuken waar je nog lange tijd van zult genieten. Wil je graag meer weten over onze verschillende keukens? Of misschien over de diverse mogelijkheden die wij bieden? Dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via 0226-355340.

Bekijk onze diverse keukens met eigen ogen

Advies op maat

Het internet biedt natuurlijk een uitkomst voor de eerste oriŽntatie en inspiratie voor jouw nieuwe keuken. Toch mis je vaak concreet keuken-advies. En dan kun je het beste een afspraak maken met een van onze adviseurs. Zij maken graag tijd voor jouw vragen, advies en voor goede koffie. Tijdens het adviesgesprek in ťťn van onze vestigingen, kun je ook op je gemak de showroom bekijken.

Advies op maat

Keukenadviseur bij jou thuis

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je de samenstelling van je nieuwe keuken rustig wilt bespreken in een vertrouwde omgeving. Onze keukenadviseur kan ook bij je langskomen met brochures en uitvoeringen van keuken elementen. Dan kan het keukenadvies goed afgestemd worden op de rest van jouw huis of bedrijf. Daarnaast kunnen maten direct opgenomen worden, waardoor de keuken zeker zal passen.

Keukenadviseur bij jou thuis

Vakkundig geÔnstalleerd

Jouw keuken is een bijzondere en kostbare aankoop. Je wilt dan ook dat je keuken en de bijbehorende apparatuur vakkundig en met zorg gemonteerd worden. Keukenloods.nl biedt jou deze mogelijkheid.

Informeer bij jouw keukenadviseur naar de uitgebreide mogelijkheden.

Vakkundig geÔnstalleerd