Hob2Hood (H2H)

Misschien herken je het: Nadat je een overheerlijke maaltijd hebt bereid, kom je erachter dat je de afzuiging niet goed hebt geregeld tijden de bereiding. Als gevolg ruikt je keuken nog een halve dag naar je maaltijd. Dat is niet zo prettig. Gelukkig heeft AEG daar iets op bedacht!

Een hoekkeuken of rechte keuken; elke opstelling heeft zijn voordelen

Wat voor keukenopstelling kies jij voor je nieuwe keuken? Kies je hierbij voor een hoekkeuken of toch eerder voor een rechte keuken? Deze keuze heeft natuurlijk te maken met je persoonlijke voorkeur, maar ook met de ruimte die je hebt in je huis. Zo is een rechte keuken ideaal voor kleine ruimtes en daardoor erg gangbaar. Een hoekkeuken neemt wat meer ruimte in beslag, maar daar heb je dan weer wel meer kastruimte en bewegingsvrijheid voor terug.

Een hoekkeuken of rechte keuken; elke opstelling heeft zijn voordelen

Een nette uitstraling met een inbouwkeuken

Of je nu kiest voor een rechte keuken of een hoekkeuken, in beide varianten is het mogelijk gebruik te maken van een inbouwkeuken. Bij een inbouwkeuken is het keukenapparatuur, waaronder het fornuis, de oven en de koelkast, ingebouwd in het ontwerp van de keuken. Dit geeft een erg strak geheel en ziet er netjes afgewerkt uit. Een inbouwkeuken heeft dan ook een prachtige uitstraling.

Een nette uitstraling met een inbouwkeuken

CreŽer extra sfeer met een open keuken

Bij een open keuken zijn de woonkamer en keuken in dezelfde kamer verwerkt. Door de stijl van de woonkamer door te trekken naar de keuken zorgt dit voor een prachtig geheel. Tevens zorgt een open keuken voor een gezellige sfeer. De keuken wordt op deze manier namelijk een centraal deel van het huis waar in wordt geleefd, gelachen en genoten.

CreŽer extra sfeer met een open keuken

Bekijk onze diverse keukens met eigen ogen

Kom eens langs in één van onze showrooms om ons uitgebreide aanbod aan keukens met eigen ogen te bekijken. Onze keukenadviseurs staan voor je klaar om je te begeleiden naar het aanschaffen van jouw nieuwe droomkeuken waar je nog lange tijd van zult genieten. Wil je graag meer weten over onze verschillende keukens? Of misschien over de diverse mogelijkheden die wij bieden? Dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via 0226-355340.

Bekijk onze diverse keukens met eigen ogen

 

 

Dankzij de Hob2Hood functie van AEG kun je je volledig concentreren op het koken. De AEG kookplaat communiceert namelijk met de AEG afzuigkap en de afzuiging wordt zo automatisch geregeld. Ook de verlichting in de afzuigkap wordt automatisch ingeschakeld zodra de kookplaat wordt aangezet. Mocht je toch regeling van de afzuiging in eigen handen willen hebben, dan kun je de afzuigkap eenvoudig via de kookplaat bedienen.

Hieronder vind je alle AEG kookplaten en afzuigkappen met de H2H-functie:

Bekijk meer producten met Hob2Hood (H2H)